Columbus

Columbus udnævner Lena Ridström til administrerende direktør for Columbus Sverige

Del

Fra 1. januar 2022 vil Lena Ridström stå i spidsen for Columbus’ svenske markedsenhed og fortsætte udviklingen og væksten af Columbus i Sverige, som er blandt markedslederne indenfor digital transformation med en omsætning på DKK 595 mio. i 2020 og omfatter mere end 600 medarbejdere.

Lena Ridström vil lede den fortsatte vækst og udvikling af Columbus i Sverige med fokus på at levere værdi til kunder med vægt på Columbus’ purpose ”Digital transformation for at better tomorrow”. Lena Ridström overtager rollen efter Markus Jakobson, der fortsætter i Columbus i en ny rolle som strategisk rådgiver.

Lena Ridström er en stærk leder med et iværksætter mindset og en passion for at styrke og udvikle mennesker, samt en stærk track-record i at generere vækst i Columbus. Jeg er overbevist om at Lena Ridström er den rette person til at tage vores største markedsenhed til næste niveau”, siger Søren Krogh Knudsen, koncernchef i Columbus.

Lena Ridström har stået i spidsen for Columbus’ Microsoft Dynamics-forretning i Sverige i de seneste tre år. I løbet af det seneste år har hun også opbygget Columbus’ Data & Analytics-forretning globalt med hurtig vækst i løbet af 2021. Hun har mere end 25 års erfaring fra IT-branchen, hvor hun har arbejdet med Cloud ERP, SCM-løsninger, SaaS software og management consulting i forskellige lederroller.

Det er en stor ære for mig nu at efterfølge Markus Jakobson og fortsætte hans stærke resultater og samtidig videreudvikle Columbus på det svenske marked. Mit fokus vil være på at udvikle vores medarbejdere og hjælpe vores kunder med at udnytte fordelene ved digitalisering guidet af Columbus’ purpose ”Digital transformation for at better tomorrow”, siger Lena Ridström, administrerende direktør i Columbus Sverige.

Markus Jakobson har stået i spidsen for væksten af Columbus i Sverige i de sidste 15 år. Han etablerede iStone i 2006, som gennem årene har indtaget en position blandt markedslederne indenfor Cloud ERP, Digital Commerce og Application Management i Sverige. I 2017 købte Columbus iStone og indtog dermed en ledende position i Norden på markedet for digital transformation i vores nøgleindustrier; produktion, fødevarer og detailhandel.

Lena Ridström vil forsat stå i spidsen for Columbus’ globale Data & Analytics forretning. Columbus har indledt søgningen efter en ny stærk leder til Columbus’ Microsoft Dynamics forretningsenhed i Sverige. Ledelsesskiftet træder i kraft 1. januar 2022.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. I mere end 30 år har vi hjulpet over 5.000 ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus beskæftiger mere end 1.800 digitale rådgivere og konsulenter indenfor fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder end-to-end digitale services og løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden - vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum