Columbus

Columbus lancerer ny strategi - fokus på digital rådgivning og øget kundeværdi

Del

Den globale konsulentvirksomhed Columbus lancerer ny treårig strategi, Focus23, hvor målet er at positionere selskabet som de større kunders foretrukne digitale rådgiver. Øget kundeværdi og en forenklet driftsmodel vil frigøre det fulde vækstpotentiale i selskabet.

Columbus’ nye strategi Focus23 sætter fokus på digital rådgivning og øget kundeværdi. Focus23 indeholder tre strategiske spor: Empower, Sustain og Delight, som kombineret med en fokuseret og forenklet driftsmodel vil frigøre det fulde vækstpotentiale og gøre det muligt gradvist at øge vækst til minimum 10% i 2023.

Dedikeret fokus på digital rådgivning og digitale løsninger
Med den strategiske beslutning om at frasælge softwareselskabet, To-Increase, der blev annonceret den 28. oktober, er Columbus nu klar til at fokusere forretningen på digital rådgivning og styrke fokus på digitale løsninger til større kunder indenfor nøgleindustrierne; fødevarer, detail og produktion. Columbus ønsker en position som vores kunders foretrukne digitale rådgiver med et mål om at skabe merværdi i vores kunders digitale transformation og skabe livslange partnerskaber med vores kunder.

“I løbet af Columbus2020 strategiperioden har vi udviklet og udvidet vores portefølje af digitale løsninger, og med frasalget af softwareselskabet, To-Increase, er vi nu klar til at frigøre det fulde potentiale for at imødekomme vores kunders behov for både digital rådgivning og end-to-end digitale løsninger”, siger Bestyrelsesformand i Columbus, Ib Kunøe.

Fokuseret og forenklet driftsmodel
Til sikring af profitabel vækst vil vi implementere en fokuseret og forenklet driftsmodel, der kan drage fordel af vores globale leverancekapacitet og synergierne i organisationen, herunder:

  • En ny kundefokuseret organisation med fokus på større kunder
  • Ensartede forretningsprocesser til at accelerere samarbejdet globalt
  • En global tilgang med lokal tilstedeværelse og global leverance

De tre strategiske spor
Med Fokus23 stræber vi efter at løfte kundeværdien ved at styrke vores medarbejderes kompetencer og levere bæredygtige digitale løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at drive en bæredygtig forretning.

Empower
Ved at opbygge globale kompetencer indenfor digital rådgivning og intensivere vores kundefokus, styrker vi kunderelationen og løfter kundeværdien. Columbus er en ”people” forretning og for at kunne leve op til vores strategiske mål, er vi afhængige af, at vores dygtige, engagerede og loyale medarbejdere hele tiden udvikles, og det vil blandt andet ske via vores Global Academy, mentorprogrammer og attraktive karrieremuligheder.

Sustain
Ved at rådgive om bæredygtighed indenfor vores nøgleindustrier og tilbyde digitale løsninger til at drive en bæredygtig forretning, opbygger vi tillid og langvarige relationer med vores kunder. Vi vil intensivere fokus på at anvende og implementere løsninger indenfor bæredygtighed, der imødekommer vores kunders digitaliseringsbehov på en bæredygtig måde.

Delight
Ved at skabe større værdi for vores kunder, opnår vi en bedre kundeoplevelse, hvilket resulterer i højere kundetilfredshed og langvarige relationer. Columbus vil implementere en ny og mere kundeorienteret tilgang, der i endnu højere grad sætter kunden i centrum. Kundeloyalitet er afgørende for at skabe vækst.

Finansielle ambitioner og value drivers
I Focus23 er defineret tre vækstdrivere, der vil gøre det muligt at øge væksten til minimum 10% i 2023.

  • Øge omsætningen primært gennem ny- og mersalg til vores større kunder
  • Øge omsætningen ved fokus på flere af Columbus’ digitale løsningsområder indenfor 9 Doors to Digital Leadership®
  • En stærk ordrebog til at øge tilbagevendende omsætning og dermed forudsigelighed i forretningen

Vi arbejder konstant på at forbedre kundeloyaliteten og bruger blandt andet løbende loyalitetsmålinger (NPS) som opfølgning herpå.

Nøgleord

Kontakter

Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

Billeder

Download
Focus23
Focus23
Download
Ib Kunøe, Bestyrelsesformand, Columbus
Ib Kunøe, Bestyrelsesformand, Columbus
Download

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus’ innovative løsnings- og serviceportefølje 9 Doors to Digital Leadership® leverer end-to-end digitale løsninger, der adresserer hele værdikæden hos virksomheder indenfor brancherne detail, fødevarer og produktion og hjælper virksomheder med at drive en bæredygtig og profitabel forretning. Columbus blev etableret i 1989 med hovedkvarter i Danmark og kontorer og partnere over hele verden, og kan derfor levere løsninger og services lokalt – på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Columbus Årsrapport 2020: Tilfredsstillende resultat i et udfordrende år16.3.2021 09:40:30 CET | Pressemeddelelse

Columbus har netop offentliggjort årsrapporten for 2020 – som var et år, hvor selskabet demonstrerede en evne til at agere i de ændrede markedsvilkår. Omsætningen faldt med 6%, men med en hurtig tilpasning af omkostningsbasen blev det muligt at løfte den normaliserede EBITDA margin til 7,3%. 2020 var også året, hvor vi lancerede vores ny vækststrategi, Focus23. Den nye strategi fokuserer på digital rådgivning af større kunder på nøglemarkeder, og som konsekvens heraf blev det besluttet at frasælge software-selskabet To-Increase og Private Cloud-forretningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum