Columbus

Columbus lancerer ny cloudbaseret AP-løsning til Infor M3 sammen med Medius

Del

Columbus annoncerer lanceringen af en ny integration connector mellem ERP-systemet Infor M3 Cloud Edition og Medius Spend Management og Accounts Payable (AP) løsningen. Integration connectoren muliggør en problemfri overgang for kunder, der flytter fra on-prem til skyen.

For to år siden begyndte Columbus og Medius at udvikle en integration connector der skal sikre en problemfri overgang fra M3 on-prem til M3 Cloud. Allerede dengang stod det klart, at der ville være stor efterspørgsel efter sådan en løsning, og at den ville være værdifuld for M3-kunder, der flytter til skyen. Og timingen var helt rigtig:

Som digitale rådgivere er vi nødt til at være på forkant med udviklingen og løse vores kunders fremtidige udfordringer. I dette tilfælde kræver integrationen af to cloud-baserede løsninger med konstante opdateringer et stort stykke arbejde og kan være en udfordring - en udfordring vi er her for at hjælpe kunderne med at løse”, siger Ole Fritze, Chief Operating Officer hos Columbus.

Integration connectoren sikrer at kunderne kan vælge den mest optimale løsning til deres AP-automation i skyen.

Ulf Schnürer, VP Partner hos Medius AP Automation, siger, at partnerskabet med Columbus er succesfuldt

Medius- og M3-løsningerne har fungeret godt sammen i lang tid med flere end 160 internationale M3/Medius-kunder indtil nu. Ud af dem har flere end 20 Medius-kunder allerede gennemført effektive virksomhedsaktiviteter på M3 Cloud Edition, takket være integration connectoren”.

Columbus vil kunne støtte on-prem M3-kunderne på deres rejse til skyen, startende med deres Medius AP-automation, og snart vil løsningen omfatte alle Medius-applikationer til omkostningsstyring, herunder sourcing, indkøb, kontraktstyring og leverandørstyring.

 Ole Fritze tilføjer:

Columbus’ integration connector gør det muligt for M3-kunder at optimere og strømline deres operationer i et flerbruger-cloudmiljø, og det er en stor hjælp for dem. Set fra vores side har vi sendt et nyt produkt på markedet ved at introducere Medius-integration connectoren til M3 Cloud edition”.

Nøgleord

Kontakter

Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

Billeder

Download
Ulf Schnürer, VP Partner hos Medius
Ulf Schnürer, VP Partner hos Medius
Download
Ole Fritze, Chief Operating Officer hos Columbus
Ole Fritze, Chief Operating Officer hos Columbus
Download

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Om Medius

Medius er førende leverandør af cloud-baserede løsninger til omkostningsstyring og hjælper organisationer med at drive deres forretning fremad ved at muliggøre den bedst tænkelige proceseffektivitet, muligheder for besparelser og større økonomisk kontrol.

Næsten 4.000 kunder og 500.000 unikke brugere over hele verden bruger Medius-løsninger til omkostningsstyring og håndterer transaktioner til en værdi på mere end $160 milliarder om året.

Medius blev grundlagt i 2001 og købte udbyderen af indkøbsløsninger Wax Digital i 2019. I dag har virksomheden over 500 medarbejdere og kontorer i Sverige (hovedkontor), USA, Storbritannien, Australien, Danmark, Norge, Nederlandene og Polen. For yderligere oplysninger, besøg medius.com.

Om Columbus

Columbus har omfattende erfaring med implementering og konfigurering af Medius-løsninger i overensstemmelse med de enkelte organisationers individuelle behov. Columbus er den største Infor M3-partner globalt og støtter i øjeblikket flere end 160 kunder, der bruger M3 on-prem.

Columbus er en global, digital rådgivnings-, service- og konsulentvirksomhed med flere end 1.800 medarbejdere over hele verden. Vi er eksperter inden for rådgivning, design, implementering og vedligeholdelse af din digitale infrastruktur.

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum