Columbus

Columbus har udnævnt Mattias Goldkuhl til Senior Vice President for Columbus Care M3 & Digital Commerce

Del

Mattias Goldkuhl vil stå i spidsen for den fortsatte vækst af Columbus Care M3 & Digital Commerce-forretningen med fokus på at styrke sin markedsposition, forbedre kundetilfredshed og udvikle organisationen.

Mattias Goldkuhl vil lede den fortsatte vækst af Columbus’ Care M3 & Digital Commerce forretningsenhed som leverer 24/7 Application Management Services til Columbus’ Infor M3 og Digital Commerce kunder. Mattias Goldkuhl overtager rollen efter Rickard Schlyter, der har besluttet at gå på pension.

Mattias Goldkuhl vil fokusere på at vokse den globale Columbus Care M3 & Digital Commerce-forretning ved at fokusere på at drive øget kundeværdi og -tilfredshed og udvikle organisationen. Columbus’ Care M3 & Digital Commerce forretningsenhed omfatter 90 medarbejdere og har leveret 30% årlig vækst de seneste 4 år.

Mattias Goldkuhl er en erfaren og visionær leder med en stærk track-record i at generere vækst i Care M3 & Digital Commerce-forretningen i Norden samtidig med at han har spillet en central rolle i at opbygge en verdensklasse global service leverance. Jeg er overbevist om at Mattias Goldkuhl er den rette person til at tage et af vores vigtigste forretningsområder til næste niveau”, siger Søren Krogh Knudsen, koncernchef i Columbus.

I de seneste seks år har Mattias Goldkuhl stået i spidsen for Columbus’ Care M3 & Digital Commerce salgsteam. I hans nye rolle vil Mattias Goldkuhl fortsætte fremdriften af Columbus’ Care M3 & Digital Commerce forretning og ekspandere Columbus’ globale fodaftryk til nye markeder.

Jeg er meget beæreret over at få denne mulighed for at lede et så stærkt team og fortsætte væksten af vores forretning. Jeg ser frem til at stå i spidsen for de fortsatte fremskridt og udvikle vores medarbejdere, services og kunder. Jeg vil gerne takke Rickard Schlyter for hans stærke lederskab gennem de seneste år”, siger Mattias Goldkuhl, Senior Vice President, Columbus Care M3 & Digital Commerce.

Columbus har en markedsledende position indenfor Application Management Services i Norden og Storbritannien med markedsudvidelse til USA og Tyskland. Columbus Care tilbyder Application Management Services til vores mere end 500 Columbus Care kunder globalt. Vores services hjælper kunder med at drive, vedligeholde og udvikle deres forretningskritiske systemer 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Kontakter

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus er en global konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. I mere end 30 år har vi hjulpet over 5.000 ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus beskæftiger mere end 1.800 digitale rådgivere og konsulenter indenfor fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder end-to-end digitale services og løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden - vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Columbus Årsrapport 2020: Tilfredsstillende resultat i et udfordrende år16.3.2021 09:40:30 CET | Pressemeddelelse

Columbus har netop offentliggjort årsrapporten for 2020 – som var et år, hvor selskabet demonstrerede en evne til at agere i de ændrede markedsvilkår. Omsætningen faldt med 6%, men med en hurtig tilpasning af omkostningsbasen blev det muligt at løfte den normaliserede EBITDA margin til 7,3%. 2020 var også året, hvor vi lancerede vores ny vækststrategi, Focus23. Den nye strategi fokuserer på digital rådgivning af større kunder på nøglemarkeder, og som konsekvens heraf blev det besluttet at frasælge software-selskabet To-Increase og Private Cloud-forretningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum