Columbus

Columbus frasælger sin amerikanske SMB-forretningsenhed som del af fokus-strategi

Del

Columbus har i dag gennemført frasalget af SMB-forretningen i USA til det amerikanske Microsoft SMB cloud-selskab Enavate.

Frasalget af Columbus’ amerikanske SMB-forretningsenhed er et led i Columbus’ Focus23 strategi, der fokuserer virksomheden på digital rådgivning og services til større kunder.

Frasalget af Columbus’ SMB-forretning i USA er en del af Columbus’ nye strategiske retning om at simplificere forretningen og i højere grad fokusere på digital rådgivning og services til større kunder. Frasalget sikrer vores SMB-kunder et samarbejde med en virksomhed med strategisk fokus på løsninger, der er målrettet til deres behov”, siger Søren Krogh Knudsen, koncernchef hos Columbus.

Columbus’ amerikanske SMB-forretning består af 55 medarbejdere og op til 1.400 kunder indenfor Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics GP og Microsoft Dynamics NAV.

Vi glæder os til at byde Columbus’ SMB-team velkommen til Enavate. Det nye team vil hjælpe os med at følge med virksomhedernes behov for at opnå sikkerheden, kontinuiteten og fleksibiliteten af at flytte deres applikationer i skyen. Ud over den tekniske og kundefokuserede ekspertise, vil opkøbet hjælpe Enavate med at møde det stigende behov for on-time, on budget, kundefokuserede ERP-implementeringer. Opkøbet er en milepæl i vores rejse mod at nå målene i vores Vision 2024 – om at være den verdensomspændende leder i Microsoft Dynamics SMB-markedet. Columbus’ SMB-team er en fantastisk tilføjelse til vores organisation – en investering i kundesucces”, siger Thomas Ajspur, CEO hos Enavate.

Focus23-strategien indebærer en mere fokuseret og forenklet drift med øget fokus på større kunder og en mere digital rådgivningstilgang. Målet er at frigøre det fulde vækstpotentiale og dermed gradvist at øge organisk vækst til minimum 10% årligt fra 2023.

Jeg vil gerne takke vores amerikanske SMB-team for et stærkt og langt samarbejde i Columbus. Jeg er sikker på at Enavate er det rigtige match til at tage vores amerikanske SMB-forretning til næste niveau og sikre spændende karrieremuligheder for vores medarbejdere”, siger Søren Krogh Knudsen.

Nøgleord

Kontakter

Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum