Columbus

Columbus A/S har i dag taget afsked med sin CEO Thomas Gregers Honoré.

Del

Columbus A/S har i dag taget afsked med sin CEO Thomas Gregers Honoré. Koncerndirektør CFO Hans Henrik Trane konstitueres som CEO fra dags dato.

Thomas Honoré har været koncernchef i Columbus siden 2011 og har gjort et stort og dygtigt arbejde med at drive og fremtidssikre Columbus A/S.

Columbus A/S er i gang med et omfattende strategiarbejde rettet såvel mod organisationen som mod markedet. Den nye strategi bliver endelig færdiggjort hen over efteråret og offentliggøres i november 2020. I forbindelse med strategiarbejdet er det blevet klart, at Columbus A/S har behov for andre ledelseskompetencer på CEO posten for at kunne implementere den nye strategi, hvorfor bestyrelsen har besluttet, at det er det rigtige tidspunkt at Thomas Honoré fratræder allerede nu.

Koncerndirektør CFO Hans Henrik Trane konstitueres som CEO fra d.d.

Citat: ” Jeg vil gerne takke Thomas Honore for de 9 år som koncernchef, hvor Thomas Honore har taget Columbus fra en mindre IT virksomhed til en stor, førende virksomhed inden for sit område. Thomas Honore har været en central og loyal figur i det nye strategiarbejde som færdiggøres i perioden frem til november 2020” Ib Kunøe , bestyrelsesformand.

Citat: ”Jeg har været glad for min tid hos Columbus og for samarbejdet med mit team og bestyrelsen. Jeg er stolt over de resultater vi har opnået og den virksomhed, som jeg overleverer til en ny ledelse. Med den nye strategi på trapperne er jeg overbevidt om, at det er det rigtige tidspunkt, at overgive stafetten til nye ledelseskræfter. Jeg er sikker på at den nye strategi, som jeg fuldud støtter, vil medfører gode og successfulde forandringer for Columbus til glæde for aktionærer, medarbejdere og kunder” Thomas Honore.

Kontakter

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Ib Kunøe på 45868077

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus er en global it-service og konsulentvirksomhed med mere end 2000 medarbejdere der servicerer 5.000+ kunder i hele verden. Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus’ innovative løsnings- og serviceportefølje 9 Doors to Digital Leadership® leverer end-to-end digitale løsninger, der adresserer hele værdikæden hos virksomheder indenfor brancherne detail, distribution, fødevarer og produktion og hjælper virksomheder med at drive en bæredygtig og profitabel forretning. Columbus blev etableret i 1989 med hovedkvarter i Danmark og kontorer og partnere over hele verden, og kan derfor levere løsninger og services lokalt  på globalt plan.

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum