Columbus

Columbus ansætter Tina Algkvist til at accelerere udviklingen af den globale Infor M3-forretning

Del

Tina Algkvist skal stå i spidsen for Columbus’ globale Infor M3-forretning med fokus på kundeværdi, forretningsekspansion og et stærkt partnerskab med Infor.

Tina Algkvist tiltræder som til Business Unit Executive i Columbus med ansvar for den globale M3-forretningsenhed, der servicerer mere end 300 kunder og har en omsætning på mere end DKK 350 mio. (2019).

Columbus er den største uafhængige Infor M3-partner på verdensplan med en position som Infor Alliance, Channel og Development partner. Tina Algkvist skal stå i spidsen for Columbus’ globale M3-organisation med mere end 350 højt kvalificerede medarbejdere. Hun overtager rollen efter Lars Steen, som har besluttet at forlade Columbus.

Infor M3 – et strategisk forretningsfokus for Columbus
Infor M3 er blandt de førende Cloud ERP-løsninger til mellemstore og store produktionsvirksomheder, distributører og serviceudbydere. Infor M3 har været et strategisk forretningsfokus for Columbus i de sidste 14 år med en gennemsnit årlig vækst på 15% de seneste tre år. Columbus er involveret i Infors udvikling af M3 og arbejder løbende med kunder på at forbedre deres systemer.

“Tina Algkvist er en erfaren leder indenfor både management- og it-rådgivning og med et stærkt fokus på kundeværdi. Med den baggrund har Tina Algkvist de rette kompetencer til at servicere vores kunder og fortsætte med at udvikle Columbus’ globale M3-forretning. Jeg er meget glad for at have Tina Algkvist om bord, og jeg ser frem til at arbejde sammen med hende, ” siger Hans Henrik Thrane, Interim CEO og Corporate CFO i Columbus.

Styrke udviklingen af Columbus’ globale Infor M3-forretning
Tina Algkvist kommer fra en stilling som Senior Director hos Infor Consulting Services og har mere end 25 års erfaring indenfor it-branchen, specielt indenfor ERP. Hun har stor erfaring indenfor ledelse, kundeværdi og international it-projektledelse.

Tina Algkvist bliver ansvarlig for den fortsatte udvikling af Columbus’ globale M3-forretning med fokus på at udvikle organisationen med et øget fokus på kundeværdi.

”Jeg ser frem til at blive en del af en virksomhed med en ledende markedsposition indenfor M3 globalt og som hjælper kunder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Derudover glæder jeg mig til at arbejde sammen med mit team om at fortsætte med at udvikle vores M3-forretning og udvide vores markedsposition globalt”, siger Tina Algkvist.

Tina Algkvist tiltræder i Columbus i november 2020.

For yderligere information om Infor M3 M3: https://www.columbusglobal.com/en/partner/infor-m3

Nøgleord

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus er en global it-service og konsulentvirksomhed med mere end 2000 medarbejdere der servicerer 5.000+ kunder i hele verden. Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus’ innovative løsnings- og serviceportefølje 9 Doors to Digital Leadership® leverer end-to-end digitale løsninger, der adresserer hele værdikæden hos virksomheder indenfor brancherne detail, distribution, fødevarer og produktion og hjælper virksomheder med at drive en bæredygtig og profitabel forretning. Columbus blev etableret i 1989 med hovedkvarter i Danmark og kontorer og partnere over hele verden, og kan derfor levere løsninger og services lokalt  på globalt plan.

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum