Codan Forsikring A/S

Codan styrker forretningsområdet indenfor vedvarende energi med stærk brancheprofil

Del

Jon Blønd Sørensen (52) er ny direktør for Technical Lines og skal styrke Codans position i markedet for vedvarende energi.

Codan er allerede en global storspiller og markedsledende, når det kommer til den del af forretningen, der rådgiver om risikostyring samt forsikring ved konstruktion og drift af store vindmølle- og solcelleprojekter. Ansættelsen af Jon Blønd Sørensen vil blot styrke denne position. Han kommer fra en stilling som Senior Underwriter i en stor global forsikringsudbyder og har over 15 års erfaring med netop forsikring, risikostyring og underwriting af store komplekse virksomheder.

"Vi er glade for, at Jon Blønd Sørensen skal være med til at fortsætte den rejse, vi i Codan har været på i over 30 år med rådgivning og forsikring i den bæredygtige sektor. Jon skal således være med til at udvikle og styrke vores position i det globale marked indenfor vedvarende energi. Jon har stor erfaring og et veludbygget netværk i branchen, så det er en stærk profil, vi har fået med ombord," siger Camilla Amstrup, Erhvervsdirektør i Codan Danmark.

Codan er med til at forsikre +60% af verdens havvindmøller. Kundeporteføljen tæller blandt andet store danske virksomheder som Vestas og Ørsted samt større havvindmølleprojekter i Europa og Asien.

"Vi er selvfølgelig stolte af, at vi i Codan er med til at hjælpe mange dele af verden med omstillingen til at producere deres energi mere bæredygtigt," siger Camilla Amstrup.

Jon Blønd Sørensen ser frem til at stå i spidsen for Codans aktiviteter indenfor vedvarende energi i et globalt marked og ser samtidig mange muligheder i Codans sammenlægning med Alm. Brand.

"Den grønne omstilling er for alvor kommet for at blive, og Codan har i mange år været markedsledende på området, hvilket jeg i sagens natur glæder mig til at være med til at understøtte og videreudvikle. Der sker i disse år mange nye spændende ting på energimarkedet, som det er værd at holde øje med og i den forbindelse er det essentielt at have en stærk koncern i ryggen, som Alm Brand og Codan bliver," udtaler Jon Blønd Sørensen.

Den nye direktør for Technical Lines starter 1. november.

Codan opruster ligeledes i Risk Solution-afdelingen, som står for rådgivning af store virksomheder med komplekse forsikringsbehov herhjemme som globalt. Det sker med ansættelsen af Helle Rømer Ingholt.

Helle Rømer Ingholt kommer fra en stilling som Senior Property Specialist i den amerikanske Forsikrings- og Konsulentvirksomhed AON, hvor hun har arbejdet med nogle af de største virksomheder på det danske marked.

"Helle Rømer har en kæmpe erfaring indenfor Risk Solution segmentet og skal støtte op omkring vores strategi og servicering af nye samt eksisterende kunder. Helle har tidligere været ansat i Codan, så man kan vel sige, at vi blot byder hende velkommen hjem," siger Camilla Amstrup.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er i dag ejet 50% af den canadiske forsikringskoncern Intact Financial Corporation og 50% af danske Tryg A/S. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Codan Danmark kommer stærkt ud af 1. halvår med en markant forøgelse af forsikringsresultatet og en solid combined ratio18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Codan Danmark kommer ud af 1. halvår 2021 med en positiv vækst på 1,7 pct. og en combined ratio på 85,3 pct. Samtidig forbedres forsikringsresultatet med 43 pct. sammenlignet med 1. halvår 2020. Det er udtryk for en styrket underliggende forretning, og det er netop dette udgangspunkt, der skal bane vejen for yderligere vækst på toplinjen i Codan i 2. halvår. Det skal blandt andet ske med en fortsat udbygning af distributionen, særligt med agenturer samt forsikringsalliancen, Privatsikring. I erhvervsforretningen betyder den styrkede lønsomhed, at der nu kan fokuseres mere på nye vækstmuligheder samt at levere en endnu større indsats på forebyggelse.

Hver fjerde sommerhusejer har haft en vejrskade det seneste år30.7.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Corona har fået sommerhussalget til at stige voldsomt. Men med sommerhuskøbene følger ikke kun frisk luft, sand under fødderne og en sikker ferielokation. Udover de seneste ugers kraftige regnskyl, viser en ny undersøgelse lavet for Codan nemlig, at hver fjerde danske sommerhusejer har haft en vejrskade på deres sommerhus inden for det seneste år. Og det er langt flere end blandt normale boligejere. Det bekymrer skadedirektør i Codan, Henrik Bundgaard, da det i sidste ende kan få betydning for sommerhusets værdi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum