DSK - De Samvirkende Købmænd

Claus Bøgelund Kegel Nielsen fylder 50 år

Del

I over 20 år har vicedirektør Claus Bøgelund Kegel Nielsen været en del af brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd og derigennem talt købmændenes sag. Den 14. april runder han de 50.

Claus startede sin karriere som flaskedreng og allerede tidligt i karrieren stod det klart at uddannelsen skulle være inden for butik - selvom det lå i kortene - at Claus skulle have været journalist eller jurist, så samlede interessen sig om købmandsfaget og politik.

Efter butiksuddannelsen har Claus gjort karriere som butikschef i BR og kæden Foot Locker, som han i sin tid var med til at starte op i Danmark. Men for et par og tyve år siden dukkede et konsulentjob op i det, der dengang hed Købmandstjenesten. Efter nogle år rykkede Claus fra konsulenttjenesten over i den politiske afdeling. Det er blevet til mere end 20 år med fascination af købmændenes rolle og betydning for samfundet og et job som vicedirektør for De Samvirkende Købmænd.

Blå bog

Claus Bøgelund Nielsen

Vicedirektør i DSK siden 2006

Født den 14. april 1972 på Nørrebro i København

Gift med Belinda.

Bor på Østerbro i København.

Claus blev færdig som student i 1991 og har siden gennemført uddannelsen som Merkonom i butiksdrift og arbejdsret og Akademiøkonom med speciale i detailhandel.

Startede som flaskedreng og højre hånd hos den lokale Prima købmand i Kastrup.

Butikschef hos Fætter BR og Generel Manager for Footlocker i Danmark.

Har været ansat hos DSK siden 1999.

Medlem af Dansk Retursystem bestyrelse og er DSKs repræsentant i en række udvalg på f.eks. Skatteministeriets, Miljøministeriets- og Erhvervsministeriets områder.

Fritidsinteresser:

Løb og gerne lange distancer og bedste tid på en maraton er: 3:42:37

Mad, vin og rejser – de tre interesser bliver ofte kombineret med ture til spændende vindistrikter.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum