Moesgaard Museum

Christian Have udpeget til bestyrelsen for Moesgaard

Del

Christian Have er udpeget som nyt medlem af bestyrelsen for Moesgaard Museum.

Bestyrelsesmedlem Christian Have Moesgaard Museum
Bestyrelsesmedlem Christian Have Moesgaard Museum

Christian Have er udpeget som nyt medlem af bestyrelsen for Moesgaard Museum.

Christian Have er stifter af kommunikationsvirksomheden Have A/S og desuden debattør, foredragsholder, moderator og forfatter til flere bøger bl.a. om kreative partnerskaber mellem kultur- og erhvervsliv.

”Vi er meget glade for, at Christian har valgt at takke ja til invitationen til at indtræde i bestyrelsen. Christian har en kolossal viden om, hvor kulturlivet i Danmark bevæger sig hen, og han har nogle rigtig spændende tanker om samarbejde mellem museer og erhvervsliv, som vi glæder os til at drage nytte af,” siger Johannes Flensted-Jensen, der er formand for Moesgaard Museums bestyrelse.

Moesgaard Museum er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus og Odder og Samsø Museer. Museets specialer er arkæologi og etnografi og museet har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.

“Moesgaard er inde i en positiv og spændende udvikling. Med sin stærke fundering i forskning og viden i samspil med en nytænkende formidling af sine udstillinger, har museet skabt sig en position som en central spiller både nationalt og internationalt, når vi taler om vor fælles kulturarv og menneskets historie. Moesgaard har et stort potentiale for at udvikle nye kreative partnerskaber og nå nye publikumsgrupper i de kommende år. Det er derfor med glæde, at jeg indtræder i bestyrelsen for Moesgaard,” siger Christian Have.

Han afløser fhv. regionsrådsformand Bent Hansen, der tidligere har siddet i museets bestyrelse.

De elleve medlemmer af Moesgaard Museums bestyrelse udpeges bl.a. af Aarhus Kommune, region Midtjylland, Jysk Arkæologisk Selskab og foreningen Moesgaards Venner.

Fakta

Moesgaard Museums bestyrelse

Johannes Flensted-Jensen (formand)

Johnny Nørgaard Laursen (næstformand)

Anne Marie Dohm

Dan Boyter

Marie Kaldahl Nielsen

Håkon Piene Glørstad

Flemming Knudsen

Rasmus Birch Iversen

Kirsten Jensen

Jørn Senger

Christian Have

Læs mere på www.moesgaardmuseum.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bestyrelsesmedlem Christian Have Moesgaard Museum
Bestyrelsesmedlem Christian Have Moesgaard Museum
Download

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum