Codan Forsikring A/S

Christian Baltzer bliver ny CEO i Codan for Danmark

Del

Codan styrker sin danske forretning med ansættelsen af Christian Baltzer som ny CEO i Codan for Danmark pr. 1. februar 2020.

Christian Baltzer kommer til Codan med mange års ledelseserfaring fra den finansielle sektor og særligt forsikringsbranchen, hvor han ar arbejdet i over 19 år af sit arbejdsliv. Senest har han været Group CFO i Danske Bank og før det CFO i Tryg.   

Med ansættelsen styrker Codan sin danske forretning og evne til at levere på ambitionerne om at styrke kundetilfredshed, vækst og lønsomhed over de kommende år, siger Ken Norgrove, der er Skandinavisk CEO for Codan Trygg-Hansa koncernen:  

”Jeg har virkelig set frem til at kunne præsentere Christian Baltzer som ny CEO i Codan for Danmark. Christian har en dyb forretningsforståelse og stor indsigt i forsikring, både i branchen og i den forsikringstekniske materie. Samtidig er han en dygtig leder, der har vist, at han er i stand til at håndtere udfordringer og sikre solide resultater”, siger han og fortsætter:  

”Derfor er jeg sikker på, at han er den rigtige til at stå i spidsen for Codan i Danmark og indfri vores store ambitioner om at udvikle og styrke forretningen til gavn for vores kunder og medarbejdere.”  

Om sin nye ansættelse siger Christian Baltzer: 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Codan. Det er en virksomhed med enormt dygtige og specialiserede medarbejdere og en forretning med et stort potentiale. Codan har været igennem en omfattende transformation og har i dag et stærkt potentiale for at levere mere konkurrencedygtige produkter og services til kunderne. Derfor er der nu brug for at sætte yderligere skub i digitaliseringen af forretningen, skabe fornyet vækst og ikke mindst frembringe finanssektoren bedste arbejdsplads. De opgaver glæder jeg mig til at tage fat på sammen med mine nye kolleger”. 

Christian Baltzer tiltræder formelt pr. 1. februar 2020 med forbehold for Finanstilsynets godkendelse. 

Blå bog: Christian Baltzer 

Danske Bank (Group CFO/2018-1019), Tryg (Group CFO/2016-2018) – og har haft en række stillinger i Tryg-koncernen som chef for strategisk forretningsudvikling, analytics, corporate finance etc. 

Har derudover siddet i en række bestyrelser som led i varetagelsen af sine jobs – herunder Realkredit Danmark og Danica.  

Uddannet aktuar ved Københavns Universitet i 2004. Har derudover videreuddannet sig ved universiteterne Wharton og Stanford. 

Privat bor Christian Baltzer i Hellerup med sin familie. Christian Baltzer er 41 år. 

For mere information, kontakt venligst: 

Head of Communications Anders W. Frederiksen, awf@codan.dk, mobil 30377567 

 

Nøgleord

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Codan får ny pressechef23.1.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Troels Karlskov er tiltrådt som ny pressechef i Codan Forsikring. Han er ansvarlig for medierelationer, pressehåndtering og PR-aktiviteter. “Codan er i fuld gang med en spændende udvikling, og med ansættelsen af Troels Karlskov får vi et ungt og stærkt talent i rollen som pressechef, der skal fortsætte arbejdet med at styrke Codans position med strategisk og proaktiv kommunikation. Vi er et hus med over 100 års historie, og jeg ser frem til bygge videre på det gode udgangspunkt med nye kræfter som Troels,” siger Mette Heering Pontoppidan, Marketing & Communications Director, Codan. Troels Karlskov, 30 år, kommer fra en stilling som fungerende pressechef og Public Relations Manager i flyselskabet SAS. Han er uddannet cand.comm. i journalistik og har en baggrund som journalist hos DR Nyheder, hvor han både har lavet TV, radio og digitalt indhold. “Skiftet til Codan er et skridt ind i en spændende og betydningsfuld branche. Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede fortællingen om en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum