Codan Forsikring A/S

Christian Baltzer bliver ny CEO i Codan for Danmark

Del

Codan styrker sin danske forretning med ansættelsen af Christian Baltzer som ny CEO i Codan for Danmark pr. 1. februar 2020.

Christian Baltzer kommer til Codan med mange års ledelseserfaring fra den finansielle sektor og særligt forsikringsbranchen, hvor han ar arbejdet i over 19 år af sit arbejdsliv. Senest har han været Group CFO i Danske Bank og før det CFO i Tryg.   

Med ansættelsen styrker Codan sin danske forretning og evne til at levere på ambitionerne om at styrke kundetilfredshed, vækst og lønsomhed over de kommende år, siger Ken Norgrove, der er Skandinavisk CEO for Codan Trygg-Hansa koncernen:  

”Jeg har virkelig set frem til at kunne præsentere Christian Baltzer som ny CEO i Codan for Danmark. Christian har en dyb forretningsforståelse og stor indsigt i forsikring, både i branchen og i den forsikringstekniske materie. Samtidig er han en dygtig leder, der har vist, at han er i stand til at håndtere udfordringer og sikre solide resultater”, siger han og fortsætter:  

”Derfor er jeg sikker på, at han er den rigtige til at stå i spidsen for Codan i Danmark og indfri vores store ambitioner om at udvikle og styrke forretningen til gavn for vores kunder og medarbejdere.”  

Om sin nye ansættelse siger Christian Baltzer: 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Codan. Det er en virksomhed med enormt dygtige og specialiserede medarbejdere og en forretning med et stort potentiale. Codan har været igennem en omfattende transformation og har i dag et stærkt potentiale for at levere mere konkurrencedygtige produkter og services til kunderne. Derfor er der nu brug for at sætte yderligere skub i digitaliseringen af forretningen, skabe fornyet vækst og ikke mindst frembringe finanssektoren bedste arbejdsplads. De opgaver glæder jeg mig til at tage fat på sammen med mine nye kolleger”. 

Christian Baltzer tiltræder formelt pr. 1. februar 2020 med forbehold for Finanstilsynets godkendelse. 

Blå bog: Christian Baltzer 

Danske Bank (Group CFO/2018-1019), Tryg (Group CFO/2016-2018) – og har haft en række stillinger i Tryg-koncernen som chef for strategisk forretningsudvikling, analytics, corporate finance etc. 

Har derudover siddet i en række bestyrelser som led i varetagelsen af sine jobs – herunder Realkredit Danmark og Danica.  

Uddannet aktuar ved Københavns Universitet i 2004. Har derudover videreuddannet sig ved universiteterne Wharton og Stanford. 

Privat bor Christian Baltzer i Hellerup med sin familie. Christian Baltzer er 41 år. 

For mere information, kontakt venligst: 

Head of Communications Anders W. Frederiksen, awf@codan.dk, mobil 30377567 

 

Nøgleord

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Halvårsresultat 2020 for Codan Danmark30.7.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Nettopræmieindtægter i Codan Danmark på 3.327,2 millioner DKK (HY2019: 3.525,8 millioner DKK) Samlet positivt underwritingresultat i Codan Danmark på 250,4 millioner DKK (HY2019: -106,7 millioner DKK) Combined Operating Ratio (COR) for Codan Danmark på 89,6% (HY2019: 104%) i henhold til britisk anvendelse af internationale regnskabsstandarder (IFRS) Codan er en del af den internationale forsikringskoncern RSA Insurance Group. De samlede halvårsresultater for hele koncernen, inklusiv det skandinaviske resumé, er tilgængelige her (på engelsk). Christian Baltzer, CEO for Codan i Danmark, kommenterer resultatet: ”Vi er nået rigtig langt siden de seneste udfordrende år, og vi har forbedret lønsomheden på vores kerneforretning. Det er et resultat af de planer, som vi har igangsat primært i erhvervsforretningen, og blandt andet afløbsgevinster fra tidligere år. Jeg er især stolt af, at vi i vores privatforretning fortsætter fremgangen, hvor kunder vælger os til, fordi vi har attraktive værdit

Codan/Trygg-Hansa ansætter ny CFO17.7.2020 14:15:00 CESTPressemeddelelse

Gavin Wilkinson er udpeget som ny skandinavisk CFO i RSA Scandinavia, der omfatter Codan i Danmark og Norge samt Trygg-Hansa i Sverige. ”Jeg ser frem til at byde Gavin velkommen. I min tid som CEO for RSA Irland havde jeg fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Galvin. Jeg er sikker på, at han er den rigtige person for os og vil bidrage positivt til vores rejse for at styrke den skandinaviske forretning. Han kommer med værdifulde erfaringer og viden fra tidligere roller i RSA såvel som stærk, teknisk ekspertise og lederegenskaber. Jeg ser frem til at samarbejde med Gavin igen,” siger Ken Norgrove, CEO for RSA Scandinavia. Gavin Wilkinson, født 1981, kommer fra en stilling som CFO for RSAs forretning i Storbritannien og internationalt (RSA UK & International ). Han har været i den globale forsikringskoncern i knap 10 år og har tidligere haft en række ledende positioner i RSA Groups finansfunktioner, blandt andet rollen som Group Performance og Capital Director. Gavin Wilkinson er uddanne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum