DI - Dansk Industri

Chr. Hansen Holding A/S får pris for at have styr på risici

Del

SØREN PETERSEN fra CHR. HANSEN HOLDING A/S blev i dag udnævnt til Risk Manager of the Year 2017 ved et arrangement i Dansk Industris Risk Management forening DARIM.

Søren Petersen modtager prisen for sit systematiske arbejde med risikostyring både ledelsesmæssigt og procesmæssigt. Det er især vigtigt i en tid med stigende trusler fra bl.a. hackerangreb, cybercrime og terror. Det kræver at virksomhederne gør deres yderste for at have styr på alle risici – det er dét DARIM nu sætter pris på.

Prisen bliver givet for i særlig grad at have sat fokus på og understøttet virksomhedens mål og værdiskabelse ud fra et risikostyringsperspektiv.

Baggrunden for udnævnelsen er især Søren Petersens evne til at sætte risikostyring på ledelsens agenda. Desuden får han prisen for sin brug af modeller til vurdering af virksomhedens evne til at modstå risici samt for den daglige styring af kriseberedskab og styring i det daglige.

 - Med prisen Risk Manager of the Year ønsker Dansk Industris Risk Management forening at hædre de dygtigste inden for risikostyring til inspiration for andre. Risikostyring er i rivende udvikling, og mange virksomheder opruster i disse år for at opnå det rette niveau af risikostyring. Det sker bl.a. for at sikre, at direktioner og bestyrelser har mulighed for at følge risici og styring af risici tæt. Det er Søren Petersen et godt eksempel på, siger Charlotte Enggaard, formand for DARIM og til dagligt Head of Group Risk Management i Carlsberg Breweries A/S, i forbindelse med kåringen.

Bag kåringen står Dansk Industris Risk Management forening DARIM i samarbejde med en række partnere, som for 4. år i træk kårer Risk Manager of the Year.

Udnævnelsen er en hæderspris til en person, der har opnået et særligt resultat inden for risikostyring eller forsikring. Kandidater bør skille sig ud, ikke kun i forhold til risikostyring eller forsikring, men også i forhold til kreativitet og proaktiv tilgang til at løse udfordringer.

Ud over hædersprisen modtager vinderen et legat på 10.000 kr. til uddannelse indenfor risk management.

Juryen bag “Risk Manager of the Year”

Årets Risk Manager findes blandt nominerede medlemmer af DARIM og DI. Vinderen udpeges af en jury bestående af:

- Jesper Ejsing, Vestas Wind Systems A/S

- Charlotte Enggaard, Carlsberg Breweries A/S

- Thomas Frost, Zurich

- Henrik Jacobsen, WillisTowersWatson

- Peter Hecht-Hansen, Allianz

- Anders Morand, Deloitte

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos koordinator Benedikte Danielsen, DARIM, tlf.: 3016 6537, e-mail beda@di.dk, eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum