DI - Dansk Industri

Chr. Hansen Holding A/S får pris for at have styr på risici

Del

SØREN PETERSEN fra CHR. HANSEN HOLDING A/S blev i dag udnævnt til Risk Manager of the Year 2017 ved et arrangement i Dansk Industris Risk Management forening DARIM.

Søren Petersen modtager prisen for sit systematiske arbejde med risikostyring både ledelsesmæssigt og procesmæssigt. Det er især vigtigt i en tid med stigende trusler fra bl.a. hackerangreb, cybercrime og terror. Det kræver at virksomhederne gør deres yderste for at have styr på alle risici – det er dét DARIM nu sætter pris på.

Prisen bliver givet for i særlig grad at have sat fokus på og understøttet virksomhedens mål og værdiskabelse ud fra et risikostyringsperspektiv.

Baggrunden for udnævnelsen er især Søren Petersens evne til at sætte risikostyring på ledelsens agenda. Desuden får han prisen for sin brug af modeller til vurdering af virksomhedens evne til at modstå risici samt for den daglige styring af kriseberedskab og styring i det daglige.

 - Med prisen Risk Manager of the Year ønsker Dansk Industris Risk Management forening at hædre de dygtigste inden for risikostyring til inspiration for andre. Risikostyring er i rivende udvikling, og mange virksomheder opruster i disse år for at opnå det rette niveau af risikostyring. Det sker bl.a. for at sikre, at direktioner og bestyrelser har mulighed for at følge risici og styring af risici tæt. Det er Søren Petersen et godt eksempel på, siger Charlotte Enggaard, formand for DARIM og til dagligt Head of Group Risk Management i Carlsberg Breweries A/S, i forbindelse med kåringen.

Bag kåringen står Dansk Industris Risk Management forening DARIM i samarbejde med en række partnere, som for 4. år i træk kårer Risk Manager of the Year.

Udnævnelsen er en hæderspris til en person, der har opnået et særligt resultat inden for risikostyring eller forsikring. Kandidater bør skille sig ud, ikke kun i forhold til risikostyring eller forsikring, men også i forhold til kreativitet og proaktiv tilgang til at løse udfordringer.

Ud over hædersprisen modtager vinderen et legat på 10.000 kr. til uddannelse indenfor risk management.

Juryen bag “Risk Manager of the Year”

Årets Risk Manager findes blandt nominerede medlemmer af DARIM og DI. Vinderen udpeges af en jury bestående af:

- Jesper Ejsing, Vestas Wind Systems A/S

- Charlotte Enggaard, Carlsberg Breweries A/S

- Thomas Frost, Zurich

- Henrik Jacobsen, WillisTowersWatson

- Peter Hecht-Hansen, Allianz

- Anders Morand, Deloitte

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos koordinator Benedikte Danielsen, DARIM, tlf.: 3016 6537, e-mail beda@di.dk, eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Byrdelettelser for milliarder gavner erhvervslivet8.2.2019 08:24:08Pressemeddelelse

Regeringen har i dag offentliggjort sit udspil ”Mindre bureaukrati – mere vækst”, som skal lette byrder og bøvl for virksomhederne med i alt 2,6 mia. kr. fordelt på 42 initiativer. Udspillet indeholder mange elementer, som vækker glæde i DI. Udspillet består af tre dele: Bedre digitalisering, mere digitalisering samt enkle og effektive regler. - Vi er rigtig glade for udspillet. Det indeholder flere forslag, som vi længe har arbejdet for. Der er mange konkrete forslag, som regeringen vil kunne sætte i værk med det samme. Samtidig er der en lang række forslag til i alt cirka 1,3 mia. kr., som skal forhandles på Christiansborg, siger Kent Damsgaard, direktør i DI. DI opfordrer derfor til et bredt samarbejde på tværs af de politiske partier om at lette byrderne for erhvervslivet. - Ledere og medarbejdere i især mindre virksomheder knokler dagligt for at få forretningen til at udvikle sig og dermed skabe vækst og arbejdspladser. Derfor er der næppe noget mere frustrerende at bruge tiden på

H.K.H. Kronprinsen står i spidsen for danske og grønlandske virksomheder på international minekonference7.2.2019 17:00:00Pressemeddelelse

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen tager i starten af marts sammen med mere end 30 danske og grønlandske virksomheder, energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, Dansk Industri (DI), Grønlands Erhverv og Generalkonsulatet i Toronto til verdens største minekonference i Canada. Det er første gang, at Kongehuset deltager i et erhvervsfremstød målrettet investeringer i Grønland.

DI: Det grønne vækstteam rammer plet31.1.2019 09:30:00Pressemeddelelse

De ti anbefalinger fra regeringens vækstteam for grøn energi- og miljøteknologi kan være med til at give et tiltrængt løft af eksporten. DI opfordrer regeringen til hurtigst muligt at følge op på anbefalingerne og præsentere en egentlig vækstplan. Vækstteamet for grøn energi- og miljøteknologi har haft til opgave at komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan virksomhederne, som producerer grøn energi- og miljøteknologi, kan vokse i en tid med hård international konkurrence og stigende digitalisering. Anbefalingerne blev i dag præsenteret for regeringen. Og vækstteamet fokuserer på, hvordan man kan bruge de data, som forsyningsselskaberne har om danskernes forbrug af el, vand og varme, til at skabe nye grønne produkter, services og løsninger. - Danmark er i dag helt i front inden for digitalisering. Men vi har kun udtømt en brøkdel af mulighederne. Det er helt rigtigt set af vækstteamet, at vi skal i gang med at finde den næste generation af løsninger, siger Tine Roed, direktør i

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum