viggo

Chefjurist indtager bestyrelsen i Viggo

Del

Den grønne tech- og mobilitetsvirksomhed Viggo, der udelukkende kører passagerer i nul-emissions-biler, styrker sin bestyrelse med advokat og chefjurist i Demant A/S, Pelle Munk-Poulsen.

Pelle Munk-Poulsen er trådt ind i Viggos bestyrelse af flere grunde. Og ifølge Kenneth Herschel, CEO i Viggo, er han netop dén person, som Viggo har manglet.

“Vi er glade for at have ham ombord for at styrke vores bestyrelse. Især hans internationale, juridiske kompetencer vil hjælpe Viggo i vores videre internationale ekspansion,” siger CEO i Viggo, Kenneth Herschel.

Også Pelle Munk-Poulsen selv ser frem til at træffe vigtige beslutninger hos Viggo.

“Viggo er en super spændende virksomhed. Jeg synes, Viggo har bevist, at virksomheden nu kan eksistere og leve, og at den for alvor er klar til at vokse. Og det er for mig et vanvittigt spændende tidspunkt at komme med på, når vi skal være internationale og skalere for alvor,” siger Pelle Munk-Poulsen. 

Viggo lancerede i København i 2019 og har siden vokset sig ud på den anden side af Storebæltsbroen til Aarhus og på den anden side af Skagerrak til Oslo.

Det er planen, at Viggo skal udvide til yderligere to nye markeder  i 2022. Og den rejse glæder Pelle Punk Poulsen sig til at være en del af og håber, at, han kan bidrage med sine mange års erfaring med juridiske problemstillinger i internationale virksomheder - store som små.

Han vil især bidrage med sin viden inden for øget regulering og den stigende kompleksitet det kan medføre, når en virksomhed ekspanderer internationalt.

“Det er dem, der driver virksomheden, der gør den største forskel. Men jeg håber, at jeg kan bidrage til, at virksomheden indfrier sine meget ambitiøse vækstplaner. Og det ser jeg helt klart som en reel mulighed, da de er positioneret til at vokse meget og hurtigt over hele Europa,” siger Pelle Munk-Poulsen.

Viggo er derudover i gang med en større seed funding runde og Kenneth Herschel ser frem til, at det for alvor vil sætte skub i forretningen internationalt. 

“Pengene skal vi bruge til at udvide vores nul-emissions-service til flere lande ud over Danmark og Norge samt øge vores eget netværk af lynladere,” siger Kenneth Herschel afslutningsvis.

Nøgleord

Billeder

Information om viggo

viggo
viggo
Tømmergravsgade 4
2450 København SV

https://www.viggo.com/da/
  • Viggo har 90 biler i Storkøbenhavn
  • Viggo er den eneste kørselstjeneste i Danmark, der udelukkende kører i elbiler
  • Viggo har indtil videre sparet klimaet for omkring 650 ton CO2
  • I april lancerede Viggo sit eget energiselskab, Viggo Energy, som opstiller lynladere
  • Ud over København og Aarhus, har Viggo også biler i Oslo

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum