Esbjerg Kommune

Chef for hjemmepleje stopper i Esbjerg Kommune

Del

Chefen for hjemmepleje i Esbjerg Kommune, Mona Buhl, har valgt at opsige sin stilling med udgangen af 2020 for at gå på efterløn.

Mona Buhl. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Mona Buhl. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Chef for hjemmepleje, Mona Buhl har opsagt sin stilling ved Esbjerg Kommune. Efter mere end 33 år som ansat i først Ribe og siden Esbjerg Kommune har Mona Buhl valgt at gå på efterløn med udgangen af 2020.

- Mona Buhl har udført et særdeles godt stykke arbejde blandt andet som distriktschef og senest chef for hjemmeplejen i Esbjerg Kommune. Mona har været en del af en positiv udvikling i Sundhed & Omsorg, og i hendes arbejde for og med mennesker har nærvær og trivsel altid været i fokus. Jeg takker Mona for hendes indsats og ønsker hende alt det bedste i sin nye tilværelse som efterlønner, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

Efter i en årrække at have taget del i en spændende udvikling på sundheds- og omsorgsområdet er Mona Buhl nu klar til at tage hul på et nyt livskapitel:

- Jeg ser frem til at være chef i mit eget liv, siger chef for hjemmepleje, Mona Buhl.

Konsulent i hjemmeplejen, Karen Nielsen, tiltræder som konstitueret chef for hjemmeplejen den 1. december 2020 og frem til 1. marts 2021.

Kontakter

Arne Nikolajsen, direktør, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Mona Buhl, chef for Hjemmepleje i Esbjerg Kommune, tlf. 51 57 13 39

Billeder

Mona Buhl. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Mona Buhl. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum