Danske Spil A/S

Carsten solgte vinderkupon på 158 millioner: ”Jeg ryster stadig over hele kroppen”

Del

Det er syvende gang, der bliver vundet millioner i den lille døgnbutik i Taars i Nordjylland.

70-årige Carsten Andreasen ville ikke rigtig tro på det, da han fik et opkald fra Danske Spils forhandlerservice torsdag morgen.

Fra den anden ende af telefonforbindelsen kunne Danske Spil-medarbejderen nemlig fortælle, at vinderkuponen på 158 millioner fra onsdagens Vikinglotto er købt i hans kiosk i den lille by Taars i Nordjylland.

- Jeg ryster stadig over hele kroppen, fortæller Carsten Andreasen, da Danske Spil taler med ham et par timer senere.

- Da hun fortalte det, blev jeg nødt til at sætte mig ned med det samme. Det er helt utroligt, og jeg er meget glad, siger ejeren af Taars Døgnbutik.

Men det er jo ikke dig, der har vundet. Hvorfor er du så glad?

- Jeg bliver bare så glad på kundernes vegne, og jeg håber, at det er en af mine faste kunder, der har vundet. Men det kan jo også være en kunde, der bare har været på vej igennem byen.

Der bor lige i underkanten af 2.000 indbyggere i Taars, og Carsten har solgt 640 rækker lynspil på onsdagens Vikinglotto i sin butik. Vinderen købte 10 af de rækker.

- Så jeg spekulerer helt vildt på, hvem det kan være, og jeg håber da, at vedkommende kommer ned til mig for at få tjekket sin kupon. Det ville være stort at se vedkommendes ansigt, når han eller hun får det at vide, siger Carsten Andreasen.

- Det bedste er at se vinderens reaktion, understreger Danske Spil-forhandleren.

”Jeg plejer at stå klar med en stor buket blomster”
Og Carsten Andreasen ved, hvad han taler om, for det er intet mindre syvende gang, han har solgt en Lotto kupon af den ene eller anden slags med gevinst på mere end en million kroner i Taars Døgnbutik.

Millionhistorien begyndte i september 1996 med en gevinst på 1,1 millioner kroner og er blevet udbygget med to gevinster i 2007 og tre vindere af Millionærgarantien i 2016, 2017 og 2019.

Højst usædvanligt, understreger Martin Dalsgaard Andersen, der er Marketing Director i Danske Spil.

- Det er meget usædvanligt, at der er så mange milliongevinster hos en enkelt forhandler i en mindre by som Taars. Jeg har faktisk ikke hørt om, at der har været så mange milliongevinster i andre butikker, siger han.

Men det er lidt anderledes denne gang, fortæller Carsten Andreasen. Ikke blot fordi det er den største gevinst nogensinde i butikken.

- Jeg plejer at stå klar med en stor buket blomster, når der kommer en vinder, men det kan jeg jo ikke gøre i det her tilfælde. Vedkommende vil formentlig ikke stå frem, når der er tale om så mange penge, og hvad nu hvis der er andre kunder i butikken, når vinderen kommer?

Hvad er hemmeligheden bag, at der er så mange millionvindere i din butik?

- Jeg ved det simpelthen ikke, men det er helt vildt. Hvis jeg vidste, hvorfor det sker, så ville jeg da sørge for, at jeg selv vandt, griner Carsten Andreasen.

Gevinsten på de 158 millioner kroner er den andenstørste gevinst vundet i Vikinglotto af en dansker. Den største kom sidste år og var på knap 207 millioner kroner – den blev vundet i Helsingør.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum