N1

Carsten Bryder bliver adm. direktør i Netselskabet N1

Del

Et kendt ansigt fra telebranchen skal fremover stå i spidsen for Netselskabet N1, som ejer og driver elnettet i størstedelen af Jylland. Carsten Bryder, som har stor ledelseserfaring fra bl.a. Global Connect, TT Netværket og TDC tiltræder den 1. februar som selskabets adm. direktør.

Netselskabet N1 står over for en massiv opgave i form af den grønne omstilling og elektrificering af Danmark, som i høj grad skal understøttes af elnettet. Det stiller store krav til N1 de kommende år og åbner samtidig for en lang række nye muligheder. N1 ruster sig derfor til fremtiden med ansættelsen af Carsten Bryder som adm. direktør, der fremadrettet vil udgøre den øverste ledelse i N1 sammen med Jan Østergaard Jensen og Daniel Skovsbo Erichsen. Carsten Bryder tiltræder som adm. direktør i N1 den 1. februar 2022.

- Med elektrificeringen og den grønne omstilling, som nu for alvor tager fart, har N1 brug for en styrkelse af topledelsen. Derfor glæder det mig meget, at det er lykkedes os at rekruttere Carsten Bryder til opgaven. Hans erfaring og kompetencer vil være et stort aktiv i N1’s videre udvikling, siger Jesper Barslund, bestyrelsesformand i N1.

Stor ledelseserfaring fra telebranchen

Det er en erfaren herre, som fremover skal være adm. direktør i N1. Carsten Bryder har de seneste tre år været COO i Global Connect, og før det var han blandt andet CEO i Telia og Telenors fællesejede selskab TT Netværket og har tidligere haft forskellige ledende stillinger i TDC. Han kommer således til N1 med massiv ledelseserfaring og stærke tekniske kompetencer.

- Elbranchen gennemgår en fantastisk spændende udvikling i disse år og spiller jo en helt central rolle i den grønne omstilling og elektrificeringen. Det ser jeg frem til at være en del af. Der er ingen tvivl om, at jeg kan trække på min erfaring fra telebranchen, hvor jeg har arbejdet med samfundskritisk infrastruktur i stort set hele min karriere. Samtidig har jeg dugfrisk erfaring med at digitalisere en virksomheds end-to-end-processer som del af en fusionsimplementering, hvilket også er et vigtigt fokusområde i N1. Jeg glæder mig meget til at bringe mine kompetencer i spil i en ny branche, siger Carsten Bryder om sin nye rolle.

Blå bog: Carsten Bryder

  • COO i Global Connect i 3 år
  • Bestyrelsesmedlem i Netteam i 2½ år
  • CEO/CTO i TT-Netværket i 1½ år
  • EVP og SVP i TDC i 11 år
  • 53 år
  • Bosiddende i Skanderborg med sin kone Heidi og deres 3 drenge på 13, 16 og 17 år

Kontakter

Birgitte Møller-HeuerPresseansvarlig

Tlf:2932 6911

Billeder

Information om N1

N1
N1
Edison Park 1
6715 Esbjerg N

http://www.n1.dk

N1 forsyner hver dag mere end 750.000 hjem og virksomheder i Jylland med strøm. Vi sørger for at vedligeholde, udbygge og fremtidssikre elnettet.

Vi investerer løbende i elnettet, så det kan løfte fremtidens behov. På den måde kan vi effektivt sikre høj leveringssikkerhed på strøm – både nu og for de næste generationer. En samfundsopgave, vi er stolte af at løse.

Følg pressemeddelelser fra N1

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra N1

60 arbejdspladser inden for energiområdet rykker til Esbjerg19.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu bliver der snart nye muligheder for at arbejde inden for energibranchen og grøn omstilling i Esbjerg. Her planlægger Netselskabet N1, som Norlys-koncernen ejer, nemlig at flytte 60 nye arbejdspladser til byen inden for de næste tre år. Nogle af disse vil være medarbejdere, der flytter til Esbjerg fra andre af N1’s lokationer, mens en del stillinger vil skulle besættes via nyansættelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum