Næstved Bibliotek og Borgerservice

Byt dig til nyt

Del

Lørdag den 28. marts fra kl. 10.00-13.00 afholdes endnu et byttemarked i Salen på Næstved Bibliotek. Her kan du være med til at gavne miljøet og andre ved at dele dit overskud af ting. Samtidig kan du selv kan få glæde af det, som andre ikke længere vil have.

Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.
Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.

Vi skal være bedre til at udnytte de ressourcer, vi er omgivet af i hverdagen. Og her er byttemarked en hyggelig, social, gratis og miljøvenlig begivenhed, hvor du kan bytte til nyt. Din ”adgangsbillet” er dine medbragte ting, som du giver til byttemarkedet.  

Giv, hvad du har – tag, hvad du kan bruge
Konceptet ”giv hvad du har”, hvor du selv medbringer de gode ting hjemmefra, som alligevel bare står og samler støv, ”og tag hvad du kan bruge”, hvor du kan gå på opdagelse i det som andre har medbragt og tage det med hjem - er helt gratis. 

Du kan medbringe ALT. Så længe det er ting, som andre kan bruge, er det kun fantasien, der sætter grænser. Eksempelvis tøj, sko, køkkenting, boligting, bøger, DVD’er, CD’er, LP’er, legetøj, spil, små møbler, smykker, accessories, tidssvarende elektronik, makeup/cremer, der er i orden, potteplanter og frugt fra haven. Den eneste begrænsning er, at det skal være ting man kan bære hjem i poser. Så vi modtager ikke store møbler og gamle TV. De skal afleveres på en genbrugsstation. 

Find ting til din egen husstand
Som udgangspunkt kan du tage alt det, du kan bruge. Det er altid et skøn, og i sidste ende er det arrangøren, der sætter en grænse, hvis enkelte tager rigtig meget. Du må tage til din egen husstand og evt. lidt til din veninde eller din bror/søster, men det er ikke meningen, at tingene skal sælges videre. Medbring fx en stor pose med lynlås – når den er fyldt, så har du sikkert fået nok med hjem.

Ekstra hænder er velkomne
Byttemarkedet er drevet af frivillige i samarbejde med Næstved Bibliotek. Der kan altid bruges ekstra hænder til at byde velkommen, holde orden og rydde op på selve dagen.

Læs mere på Facebook i gruppen: Byttemarked Sydsjælland og øerne og på byttemarked.nu

Byttemarkedet i Næstved afholdes lørdag den 28. marts fra kl. 10.00-13.00 i Salen på Næstved Bibliotek (er på 1. sal, men der er elevator). Og det, der bliver i overskud, bliver afhentet til genbrug.

Kontakter

Billeder

Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.
Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.
Download
Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.
Kom til byttemarked på Næstved Bibliotek.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum