Guldborgsund Kommune

Byggesagsbehandling kører i fuldt gear

Del
Fotokredit: Colourbox
Fotokredit: Colourbox

Skal du have bygget om eller bygget til, men mangler din byggetilladelse? Så tøv ikke med at sende den af sted. Guldborgsund Kommunes byggesagsbehandlere arbejder i fuldt gear hjemmefra.

-          Alle administrative medarbejdere i den tekniske forvaltning arbejder helt som vanligt. Alle arbejder hjemmefra, og byggesagsbehandling og den øvrige sagsbehandling fungerer derfor helt normalt. Det er kun fysiske møder, der ikke er mulighed for nu. Har man brug for rådgivning, så er medarbejderne klar til det over telefonen eller på Skype, fortæller udvalgsformand for Teknik, Miljø og Ejendomsudvalget Peter Bring-Larsen.

Det påvirker heller ikke sagsbehandlingstiden, at medarbejderne arbejder hjemmefra.

-          Indtil videre er sagsbehandlingstiden ikke påvirket. Vi forventer heller ikke, at den bliver nævneværdigt påvirket. Vi har et godt teknisk setup, og nogle dygtige medarbejdere, der kører på, siger udvalgsformanden.

En af de medarbejdere, der arbejder hjemmefra er byggesagsbehandler Allan Knudsen.

-          Det går super godt. Borgerne tager det med godt humør og en stor del af dem er rent faktisk forbavsede over, hvor hurtigt vi bearbejder deres sager. Mobilen bliver brugt flittigt, så vi giver fortsat masser af rådgivning. Alle gør det bedste de kan i den her alvorlige situation. Det er helt fantastisk, at kunne hjælpe borgerne, selv om vi ikke lige er på kontoret, fortæller han.

Kontakter

For yderligere information kontakt:

Udvalgsformand Peter Bring-Larsen 25 18 00 02

Byggesagsbehandler Allan Knudsen kan kontaktes gennem hovednummeret 54 73 10 00

Kommunikationsmedarbejder Stine Melissa Jensen 25 18 04 90

Billeder

Fotokredit: Colourbox
Fotokredit: Colourbox
Download
Allan Knudsen på hjemearbejdspladsen. Fotokredit: Guldborgsund Kommune
Allan Knudsen på hjemearbejdspladsen. Fotokredit: Guldborgsund Kommune
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum