Røde Kors

Butikschef Simon bringer folk i Horsens sammen til jul

Del
På facaden i 365discount-butikken i Egebjerg i Horsens har butikschefen hængt et stort banner op for initiativet Julevenner, som skal bringe folk sammen, der ellers ufrivilligt sidder alene over julen.
Simon Egebjerg er butikschef i 365discount Egebjerg. Foto: Coop
Simon Egebjerg er butikschef i 365discount Egebjerg. Foto: Coop

Julen står for døren. Men det er langt fra alle, der har et sted at holde jul. Derfor bringer Røde Kors, Boblberg og Coop mennesker sammen i julen. Det vil Simon Olesen, butikschef i 365discout i Egebjerg i Horsens, hjælpe til med, og derfor har han sat store bannere op for initiativet Julevenner på butikkens facade.

"Jeg kan ikke lide tanken om, at folk her i Egebjerg, hvor vi alle kender hinanden, sidder ufrivilligt alene til jul. Så hvis jeg kan gøre bare en lille forskel ved, at gøre opmærksom på og støtte op om Julevenner, så er det helt fantastisk,” siger Simon.

Man kan tilmelde sig som julevært eller julegæst på Julevenner.dk, og allerede i november oplevede Røde Kors og Boblberg rekordmange tilmeldinger.

Julevenner i alle landets butikker

Det er ikke kun i Simons butik i Horsens, at der hænger et banner på facaden for Julevenner. Faktisk er bannerne eller andet Julevenner-materiale at finde i alle landets 365discout-butikker, som er ejet af Coop. Hos Røde Kors, sætter man stor pris på Coops opbakning.

”For nogle rimer jul på følelsen af at være udenfor et fællesskab. Men ingen bør sidde ufrivilligt alene til jul. Derfor sætter jeg stor pris på, at Coop og lokale butikschefer som Simon vil hjælpe os med at få budskabet om julevenner ud,” siger Luise Lystlund, projektleder for Julevenner i Røde Kors.

Julevenner er for alle. Værter og gæster kan selv finde hinanden på hjemmesiden, men det er også muligt at få hjælp af Røde Kors til at finde nogle at holde jul med. Det er gratis at melde sig til.

Nøgleord

Kontakter

For henvendelser kontakt Røde Kors’ pressetelefon:

3529 9699
Røde Kors.dk/presse

Billeder

Simon Egebjerg er butikschef i 365discount Egebjerg. Foto: Coop
Simon Egebjerg er butikschef i 365discount Egebjerg. Foto: Coop
Download

Information om Røde Kors

Røde Kors
Røde Kors
Blegdamsvej 27
2100 København Ø

+45 35 25 92 00https://www.rodekors.dk/

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv, og i kriser er vi en del af det nationale beredskab i Danmark.

192 lande er med Genevekonventionen blevet enige om at have Røde Kors som fælles hjælpeorganisation. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Vi er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

Følg pressemeddelelser fra Røde Kors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Røde Kors

Stærkt samarbejde mellem aktører var afgørende for succesfuld modtagelse af ukrainske flygtninge, viser ny rapport23.2.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

En ny rapport fra KL, Røde Kors og DRC Dansk Flygtningehjælp tegner et billede af en ekstraordinær situation omkring modtagelsen af de mange ukrainske flygtninge og et tæt og fleksibelt samarbejde mellem staten, asylcentre, kommuner, civilsamfundsorganisationer og private aktører. Rapporten opsamler viden og erfaringer omkring den historisk store tilstrømning af flygtninge og giver en række anbefalinger til modtagelse af flygtninge i Danmark i fremtiden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum