DI Vendsyssel

Brønderslev er landets bedste til brug af private leverandører

Del

Der er også generel fremgang til kommunen i Dansk Industris årlige undersøgelse af Lokal Erhvervsvenlighed

Efter et år, hvor den generelle tilfredshed er steget, er der også resultatmæssig fremgang til Brønderslev i Dansk Industris årlige undersøgelse af Lokal Erhvervsvenlighed. Virksomhederne er særligt optaget af arbejdskraft, uddannelse og brug af private leverandører i årets undersøgelse. Og Brønderslev Kommune er landets bedste, når det kommer til brugen af private leverandører. Tilfredsheden med kommunens indsats for at tiltrække og sikre kvalificeret arbejdskraft er blandt de højeste i landet, mens infrastruktur og transport ligger helt i bund. Samlet set lander kommunen på en placering som nr. 24.

- Brønderslev Kommune er den bedste i landet i kategorien brug af private leverandører. Brugen af private leverandører beskæftiger sig med, hvad der udbydes, og hvordan det udbydes. Når det kommer til, hvordan opgaver udbydes, ligger kommunen i toppen, bl.a. gennem en ugentlig mail til virksomhederne om kommende muligheder, forklarer formand Richard Fynbo, DI Vendsyssel.

- Til gengæld er der plads til forbedring i forhold til, hvad der udbydes, særligt udbuddet af opgaver på det tekniske område. Her bør flere opgaver lægges ud til private leverandører, siger formand Richard Fynbo, DI Vendsyssel.

Årets undersøgelse viser desuden, at Brønderslev Kommune indsats for at sikre erhvervsarealer belønnes af virksomhederne.

Virksomhederne er generelt tilfredse med kommunerne i Vendsyssel, som alle tre oplever fremgang i den årlige undersøgelse af den lokale erhvervsvenlighed hos kommunerne, som DI netop har udgivet. Samlet set er placeringerne de bedste nogensinde i regionen, hvor Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev kommuner for første gang nogensinde er i top-40 samtidig.

FAKTA OM LOKAL ERHVERVSVENLIGHED 2022

  • DI’s undersøgelse, Lokal Erhvervsvenlighed 2022, er Danmarks største undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed. Det er 13. år i træk DI laver en undersøgelse af den lokale erhvervsvenlighed.
  • 7.915 virksomheder inden for DI’s brancher, blandt andet fremstilling, byggeri, transport, fødevarer, engroshandel, rådgivning og service, har svaret på undersøgelsen.
  • Undersøgelsen er sammensat af to typer af indikatorer: Et spørgeskema til virksomheder og statistik. Typerne af indikatorer vægter 50/50 i kategorierne.
  • Resultaterne er opdelt i ti kategorier, der belyser forskellige centrale områder i de lokale erhvervsvilkår. Dette gør det muligt at se, hvordan kommunerne klarer sig på forskellige områder og ikke kun samlet set.
  • 93 ud af landets 98 kommuner er inkluderet i undersøgelsen. De fem mindre kommuner Samsø, Langeland, Ærø, Læsø og Fanø deltager ikke, da det ikke er muligt at indhente et tilstrækkeligt antal svar i disse kommuner.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Kontakt:

Formand for DI Vendsyssel, Richard Fynbo, telefon 2329 4902

Regional konsulent for DI Vendsyssel, Dennis Jensen, telefon 2065 5202

Information om DI Vendsyssel

DI Vendsyssel
DI VendsysselFor yderligere information om DI Vendsyssel:

Chefkonsulent Dennis Jensen
Mail: deje@di.dk
Tlf. 3377 3896
Mobil: 2065 5202

Koordinator Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf. 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Vendsyssel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Vendsyssel

Fokus på uddannelse i Vendsyssel: Topplaceringer til Brønderslev og Frederikshavn1.9.2021 19:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Virksomhederne i Vendsyssel prioriterer uddannelseskategorien højest, når de skal vurdere kommunens erhvervsvenlighed. Det ses, når man sammenligner med landsgennemsnittet i undersøgelsen af Lokal Erhvervsvenlighed 2021 fra Dansk Industri (DI). Men hvor Brønderslev og Frederikshavn Kommune place-rer sig blandt de allerbedste kommuner i landet, får Hjørring endnu ikke fuldt udbytte af Ungegarantien.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum