Brickshare

Brickshare bliver til The Many og gør klar til næste skridt

Del

Det prisvindende startup, Brickshare, skifter navn til The Many og gør klar til at tilbyde direkte investeringer i vedvarende energi til almindelige mennesker som de første i verden.

Med navneskiftet fra Brickshare til The Many skærpes profilen, brandet flyttes tættere på kernen af forretningen, og der gøres klar til den næste fase.
 
Vi har længe haft et ønske om at gøre det endnu mere tydeligt hvem vi er og hvad vi laver – også med vores navn. Med vores nye navn og brand er vi kommet i mål med at skabe en ny fantastisk ramme for vores platform, og vi glæder os til at folde det mere ud.” Co-Founder, Thomas Midtgaard

The Many bygger videre på den store succes, Brickshare har haft med at tilbyde direkte investering i fast ejendom til almindelige mennesker, som ikke har haft adgang til denne slags investering før.

Vores raison d'être er at give almindelige mennesker som dig og mig adgang til direkte investering i alternativer. Det er vi lykkedes med, og vi har bevist en stærk business case. Ærlig talt var det på tide, at der er var nogen der sparkede døren ind til det marked – jeg er stolt over, at det er os der gjorde det.”
Co-Founder, David Svante Hansen.

Hos The Many er det investorerne der ejer aktiverne. Ejerskabet af en helt almindelig ting, som fx ejendomme, deles op i flere millioner små dele og de sættes til salg på platformen. Investeringer i ejendomme forrentes når lejerne betaler husleje og ejendommen stiger i værdi. Investorer kan være med fra 5.000 kroner.
”Vi mener, at investering skal være tilgængelig og til at forstå for alle. Det er til at forholde sig til en ejendom - man kan endda cykle forbi den ejendom man har investeret i. Vores model er noget helt andet end det der ellers tilbydes i markedet. Blandt andet fordi fortjenesten ved værdistigninger sendes videre til investorerne.”
Co-Founder, Thomas Midtgaard.

The Many er for de mange - både de mange investorer og de mange investeringsmuligheder. Navneskiftet markerer også, at The Many er tæt på at kunne tilbyde private at investere direkte i vedvarende energiproduktion fra sol eller vind. Ligesom man tjener penge, når lejerne i en udlejningsejendom betaler leje, tjener man penge, når en vindmølle producerer strøm. Investorerne kan investere fra 5.000 kroner, blive medejere og kan se deres investering blive forrentet, når det blæser eller solen skinner.

”Når vi lancerer muligheden, bliver vi de første i verden der kan det.
Co-Founder, Thomas Midtgaard.

Ambitionen stopper ikke her.Visionen er at skabe en egentlig børs,  for handel med alternativer -  en 21st century digital markedsplads og ikke som en finansiel institution fra det forrige århundrede. Udviklingen er godt i gang og det nye navn er et vigtigt skridt, men vejen er stadig lang.

The Many-brandet bliver lanceret onsdag den 16. september til Copenhagen FinTech Week, hvor de to founders, David Svante Hansen og Thomas Midtgaard, går på scenen kl 17 og præsenterer.
 
Læs mere på www.the-many.com

Nøgleord

Kontakter

Peter Bak Torjusen
Head of Marketing & Investor relations
pbt@the-many.com

Billeder

Links

Information om Brickshare

Brickshare
Vesterbrogade 149
1620 København V

http://www.brickshare.dk

Kort om The Many

 • Live siden april 2019
 • Investeringsplatform for ejendomme og snart sol/vindenergi
 • Bliv investor fra 5.000 kroner og en måneds binding
 • Vil skabe verdens første børs for handel med alternativer
 • Vinder af årets Nordiske FinTech Startup i 2019
 • Nomineret til EY’s Entrepreneur of the year i 2020
 • +300 mio. kr. i asset under management
 • +17.000 brugere
 • + 4.300 investorer
 • +150 mio. kr. rejst på platformen
 • +3,5 mio. kr. udbetalt som udbytte til investorerne
 • 22 medarbejdere

Følg pressemeddelelser fra Brickshare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.