Akademikernes A-kasse

Bortvisning af tidligere direktør var i orden

Del

Voldgiftsretten har konkluderet, at bortvisningen af tidligere adm. direktør i Akademikernes A-kasse var berettiget.

I efteråret 2018 gjorde en vicedirektør opmærksom på flere kritisable forhold i Akademikernes A-kasse. Det drejede sig blandt andet om misbrug af midler i forbindelse med indkøb og arrangementer og brug af bonusordninger, der tilkom virksomheden.

Den daværende adm. direktør blev i den forbindelse bortvist og afskediget, og flere medier satte fokus på de kritisable forhold, der har hersket i Akademikernes A-kasse.

Der er nu kommet afgørelse i voldgiftsagen i forbindelse med bortvisningen. Voldgiftsretten har konkluderet, at bortvisningen var berettiget.

”Det var den afgørelse, vi havde forventet, men vi er selvfølgelig glade for at få det bekræftet. Og vi ser nu frem til endelig at kunne afslutte sagen og igen kigge fremad,” siger formand for bestyrelsen i AKA, Thomas Damkjær Petersen.

Akademikernes A-kasse har under hele forløbet fastholdt, at både afskedigelsen og den efterfølgende politianmeldelse var på sin plads.

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt pressekonsulent Martin Ellermann på mae@aka.dk eller 2883 0900.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum