Ishøj Kommune

Børneteater med en mand, en ghettoblaster og fire stofbleer

Del

Lørdag den 31. august kl. 13 er der igen teater for børn fra 5-9 år og deres forældre, når Kulturium Musikteater i Ishøj får besøg af Det Lille Turnéteater

Børneforestillingen 'Grev Gris'.
Børneforestillingen 'Grev Gris'.

Vi får historien om Prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet. Forestillingen 'Grev Gris' handler bl.a. om at gå i skole, om at kunne læse, og om at vokse op og ikke mindst om at være venner. Forestillingen har også et dybere eksistentielt lag, der handler om at vedkende sig selv, og leve med sine ”sider”.

Anmelderne er begejstrede

Politiken skriver i sin anmeldelse af forestillingen:

”En mand, en ghettoblaster og fire stofbleer. Det er alt. Resultatet er en medrivende, tosset og gakket historie uden sidestykke. Prins Knud møder en dag en lille gris. Grisen leger i en mudderpøl i udkanten af en skov. De to bliver hurtigt de bedste venner, og fortællingen tager for alvor fart, da Prins Knud beslutter at præsentere den lille gris for resten af hoffet.
Forestillingen om Grev Gris er baseret på Thorstein Thomsens bøger og går rent ind hos sit publikum. Skøn forestilling for de 5-9-årige (og deres voksne).”

Medlemskab af Girafklubben og køb af billetter

Du kan se august måneds børneteaterforestilling 'Grev Gris' i Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, lørdag den 31. august klokken 13.

Er du medlem af Girafklubben, kan du købe billetter i Kulturium Musikteater. Alle øvrige kan købe billetter på ticketmaster.dk.

Girafklubben er en kulturklub for børn og unge mellem 0 og 14 år uanset bopælskommune. Medlemskabet giver et væld af gratis børneteater og rabat til andre arrangementer i Kulturium Musikteater, hvor også indmeldelse skal ske.

Du kan hente giraffolderen på biblioteket, i Kulturium Musikteater eller læse den på www.ishojbib.dk.

Kontakter

Billeder

Børneforestillingen 'Grev Gris'.
Børneforestillingen 'Grev Gris'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum