BØRNEfonden

BØRNEfonden på Women Deliver

Del

Det vrimler med verdensledere, politiske beslutningstagere, journalister, forskere og NGO’er i vores hovedstad i disse dage. Fra den 16. til den 19. maj sætter Women Deliver-konferencen spot på kvinders uddannelse, arbejde, sundhed og rettigheder. Mere end 5000 deltagere fra 150 lande er kommet ti Danmark for at sætte skub i den globale udvikling på området – BØRNEfonden er med.

Verdens største globale konference om kvinders trivsel minder os om netop dét i disse dage, hvor vores hovedstad er værtsby for Women Deliver. Tusindvis af regeringsledere, organisationer, eksperter og pressefolk er kommet til byen. 

”Vi er mange, der har glædet os til konferencen, som sætter vigtige emner som mødredødelighed, barneægteskaber, kvinders arbejde og adgang til prævention på dagsordenen. Gennem konferencen bliver det globale budskab om ligestilling udbredt til hele verden. Det er en nødvendighed - for det er et tab for alle, både mænd og kvinder, når kvinder mangler muligheder og rettigheder,” siger CEO i BØRNEfonden Bolette Christensen.

Kronprinsesse Mary er protektor for Women Deliver, som stiller skarpt på, hvordan FN’s nye Verdensmål for fattigdomsbekæmpelse og bæredygtig udvikling kan komme piger og kvinder i hele verden til gavn.

”I BØRNEfonden arbejder vi ud fra den filosofi, at hjælp til selvhjælp er nøglen til ligestilling og en bæredygtig udvikling. Vi ser verdens fattigste kvinder som stærke individer, der kan rejse sig, hvis de får en hjælpende hånd. Vi glæder os derfor over, at Women Deliver med København som kulisse i disse dage sætter massivt fokus på kvinders vilkår. Det er der brug for,” siger Bolette Christensen.

BØRNEfonden på Women Deliver:

• BØRNEfonden deltager alle dagene til selve Women Deliver konferencen i Bella Center
• BØRNEFonden stiller med et kvindehold i Global Goals Cup fodboldturneringen i Kødbyen tirsdag den 17. maj kl. 17-20, hvilket også inkluderer BØRNEfondens ambassadør Camilla Andersen 
https://www.youtube.com/watch?v=3AckAwWMp3E&feature=youtu.be
• BØRNEfonden deltager med en stand til Mini Folkemødet for Women Deliver-deltagere i Tivoli onsdag aften den 18. maj fra kl. 18.30-21.30, hvor bl.a. udenrigsminister Kristian Jensen og Formand for FN’s Generalforsamling Mogens Lykketoft deltager.

Flere kommentarer: CEO i BØRNEfonden Bolette Christensen via kommunikationskonsulent Gitte Meyer Madsen på tlf. 2942 1514


BØRNEfondens programlande er Benin, Burkina Faso, Kap Verde, Mali og Togo. Med medarbejdere i Afrika og København arbejder BØRNEfonden for at sikre en bæredygtig fremtid for børn og lokalsamfund ved at understøtte børn og unges udvikling, sikre sundhed, uddannelse og stimulere de lokale økonomier. Vi tror på langsigtede løsninger for at opnå bæredygtig udvikling og skabe robuste samfund. Derfor er vi til stede i lokalområderne i 15-20 år og overdrager løbende alle aktiviteter til lokale borgere og myndigheder.

Information om BØRNEfonden

BØRNEfonden
BØRNEfonden
Otto Mønsteds Gade 5
1571 København V

70 22 12 11http://bornefonden.dk/

Følg pressemeddelelser fra BØRNEfonden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BØRNEfonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum