Political Festival of Europe

Børn og unge: Jeres stemme betyder noget – kom og vær en del af Political Festival of Europe

Del

Det allerførste folkemøde for børn – "Børnenes Folkemøde" – finder sted under Political Festival of Europe. Ved at give en platform til alle grupper i samfundet, herunder børn og unge, er Festivalen stolt af at kunne skabe et sted, hvor alle kan blive hørt.

Political Festival of Europa løber af stablen 25. - 28. august i Mariager og er et folkemøde for alle - fra nær og fjern og både høj som lav. For at give familier, børn og unge en unik oplevelse af demokrati, afholdes der Børnenes Folkemøde, som Mariager Skole står i spidsen for. Hundredvis af børn forventes ved Børnenes Folkemøde, der finder sted ved havnen, hvor et helt område er dedikeret til børn og unge - og du er også inviteret!

Yderligere aktiviteter for børn og unge - arrangeret af Mariagerfjord Kommunes ungdomsskole, kulturskole og kultur- og fritidsafdeling - vil også finde sted ved stranden og biblioteket samt i Mariagers gader.

Oplev Europa gennem gadeidræt, rapshows og kreative workshops

Fra fredag den 26. august vil der være mere end 30 arrangementer for Europas børn og unge – der findes alt fra børnevalg til gadeteater og fra "Rapolitik" til kreative workshops.

Fredag og lørdag vil havneområdet omdannes til en en gadeidrætszone med skateboard, street soccer, parkour og løbehjul i fokus. Der vil være demokrati- og Europa-fokuserede workshops, aktiviteter og shows allerede fra kl. 9 om morgenen, og alle børn og teenagere i alle aldre er velkomne til at deltage. Aktiviteterne er gratis, og du kan deltage med dit eget udstyr eller låne det på stedet.

Aktiviteterne kan udforskes her: https://www.mariagerfjord.dk/kultur-og-fritid/political-festival-of-europe og her: https://www.pfoe.org/music-and-culture/.

Mød de mennesker, du ser i fjernsynet, og giv din stemme

Når du vandrer rundt mellem havnen, stranden og biblioteket, kan du, dine venner og din familie møde nogle af de mennesker, du kender fra TV, og give din stemme til kende.

Alle politiske debatter på det officielle program er skabt på en sådan måde, at publikum vil få mulighed for at snakke med debattørerne - og det er her, du kan være en del af diskussionen. Så er du interesseret i klima, menneskerettigheder, fred eller andre emner, så må du ikke misse debatterne på Political Festival of Europe.

Følg med i Festivalens udviklingen og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Tiktok

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa. Vores styrke i Europa ligger i vores mangfoldighed, men vi har brug for et sted, hvor vi kan mødes og diskutere Europas fremtid - det er derfor, vi skaber Political Festival of Europe.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum