Furesø Kommune

Borgmesterkontoret flytter til Kirke Værløse den 6. april

Del

Borgmesterkontoret flytter ud i lokalområderne. Kirke Værløse og Laanshøj bliver første stop den 6. april.

Fremover kan borgerne i Furesø Kommune møde borgmester Ole Bondo Christensen til en kop kaffe i deres lokalområde, når borgmesterkontoret flytter til et nyt lokalområde hver måned.

Målet er at få styrket dialogen om udviklingen af kommunen med de borgere, der bor og arbejder i Furesø. Første sted er i Krike Værløse for områderne Kirke Værløse og Laanshøj den 6. april. Der bliver også tid til at besøge en lokal virksomhed samt få en rundtur i området sammen med grundejerforeningerne.

Om baggrunden for initiativet siger borgmester, Ole Bondo Christensen (A):

”Jeg glæder mig til at rykke borgmesterkontoret ud i lokalområderne og få en endnu bedre dialog om de emner, der berører de mennesker, der bor og driver virksomhed i Furesøs lokalområder”.

Det bliver Den Gamle Skole i Smedegade nr. 5 i Kr. Værløse, der i første omgang åbner dørene for borgmesterkontoret. Det sker den 6. april kl. 15.30-16.30. Alle er velkomne til at komme forbi til en kop kaffe og få en snak om de lokale udfordringer og muligheder.

I timerne op til det åbne borgmesterkontor besøger Ole Bondo Christensen den lokale virksomhed Zeuxion på Lejrvej, som er et højt specialiseret digitalt designhus. Herefter går turen videre til Børnehuset Kirke Værløse.

Fra kl. 16.30 inviteres de lokale grundejerforeninger til en gåtur rundt i Kirke Værløse og Laanshøj med start fra Den Gamle Skole i Smedegade.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum