Furesø Kommune

Borgmesteren holder åbent kontor 29. september

Del

Henny Hansen på 97 år fra Lillevang Plejehjem benyttede lejligheden til at aflægge et besøg hos Ole Bondo Christensen, da der var åbent borgmesterkontor lige før sommerferien. Nu har du igen chancen for at tale med Ole Bondo Christensen.

Henny Hansen hos borgmester Ole Bondo Christensen i juni 2022
Henny Hansen hos borgmester Ole Bondo Christensen i juni 2022

Har du et spørgsmål, en sag eller noget andet, du gerne vil vende med borgmesteren? Så står døren til borgmesterkontoret åbent igen den 29. september fra kl. 16.00 - 18.00. Borgere kan dukke op på Furesø Rådhus og få en samtale med borgmesteren. Man kan også bestille tid på borgmester@furesoe.dk. Der er sat 15 minutter af til hver samtale.

Ole Bondo Christensen ser frem til en eftermiddag, hvor han får lov at blive klogere på det, borgerne har på hjerte:

”I juni havde jeg nogle gode snakke med borgere, der forelagde mig de tanker og idéer, de var optagede af. Vi talte om alt fra udkørsler og trafikregulering til samarbejde om børn med særlige behov og forhold på plejehjem. De præsenterede deres oplevelser af deres liv i Furesø, og gav mig indblik i, hvad der betyder noget for dem. Jeg vil gerne opfordre alle, der har noget på hjerte til at benytte muligheden her i september,” fortæller borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Åbent borgmesterkontor er et forsøg på at gøre kommunen og borgmesteren mere tilgængelig i hverdagen og give alle mulighed for at byde ind med lige netop det, der optager dem.

Datoer for kommende åbent borgmesterkontor:

  • 29. september 2022
  • 17. november 2022
  • 23. februar 2023
  • 27. april 2023
  • 29. juni 2023
  • 28. september 2023
  • 23. november 2023
  • 22. februar 2024

Kontakter

Billeder

Henny Hansen hos borgmester Ole Bondo Christensen i juni 2022
Henny Hansen hos borgmester Ole Bondo Christensen i juni 2022
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum