Ishøj Kommune

Borgmester: Vores ønske er blevet hørt

Del

Snart får Ishøj en nærpolitistation med mindst fem betjente, der skal have fokus på bl.a. forebyggelse af kriminalitet i lokalområderne

Næste år får Ishøj igen en nærpolitistation.

Det står klart efter den nye politiaftale, som regeringen i går indgik med SF, De Radikale, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, De Konservative og Nye Borgerlige.

Aftalen vækker begejstring på borgmesterkontoret på Ishøj Rådhus:

”Vores ønske er blevet hørt, så jeg er meget tilfreds. Vi har længe kæmpet en politisk kamp og blandt andet skrevet til justitsministeren to gange for at få vores nærpoliti tilbage, så det er en glædelig julegave til alle borgere i Ishøj, at vi nu får et mere nærværende politi,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Lokalpolitiet skal forebygge kriminalitet

Den nye aftale betyder, at Ishøjs nye nærpoliti får mindst fem betjente.

Udover det ”almindelige” politiarbejde skal betjentene også gøre en indsats for at forebygge kriminalitet i lokalområderne.

”Formålet med et nærpoliti er jo at styrke politiarbejdet i lokalområderne. Så vores nye betjente skal gøre Ishøj mere tryg – blandt andet ved at arbejde forebyggende i forhold til børn og unge. Det betyder, at betjentene skal holde et vågent øje med risikoadfærd blandt vores unge borgere, der er i risiko for at ende i vold, narko, hærværk og anden kriminalitet,” siger Ole Bjørstorp.

Hvor den nye nærpolitistation skal ligge er endnu ikke besluttet, men sikkert er det, at den skal have åben mindst 15 timer om ugen, hvor borgere kan komme forbi.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum