Halsnæs Kommune

Borgerservice holder ekstraordinært åbent i dag

Del

Gælder for borgere, der har fået en indkaldelse til vaccination, og som har brug for hjælp til transport.

Vaccinationsindsatsen er i fuld gang og en række borgere blandt sårbare grupper i Halsnæs har allerede modtaget brev om, at de nu får mulighed for at lade sig vaccinere.

Har man en varig funktionsnedsættelse, der gør, at man ikke kan transportere sig selv i bil eller med offentlig transport og heller ikke har mulighed for at få andre til at hjælpe sig, har man mulighed for at få tilskud gennem Halsnæs Kommune.

For denne gruppe af borgere holder Borgerservice ekstraordinært åbent i dag mellem 09.00 og 16.00.

Borgerservice kan kontaktes på 47 78 40 00.

Det er vigtigt at understrege, at tilskud gives på baggrund af en individuel vurdering, og at der skal foreligge dokumentation for ens funktionsnedsættelse.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum