Halsnæs Kommune

Borgermøde om budget 2021-2024

Del

Halsnæs Kommune inviterer til borgermøde den 21. september, hvor borgmester Steffen Jensen vil præsentere sit forslag til kommunens budget for 2021-2024. 

Her har borgere, virksomheder, brugerråd, foreningsfolk og andre, der interesserer sig for Halsnæs Kommune, mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med borgmesteren om budgettet.

Borgermødet afholdes i Gjethuset, Gjethusgade 5 i Frederiksværk den 21. september kl. 19.00.

Tilmelding

På grund af Covid-19 vil der maksimalt være plads til 70 deltagere på borgermødet, ligesom deltagelsen kræver pladstilmelding. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Du kan tilmelde dig via linket her.

Der tages forbehold for, at situationen omkring Covid-19 kan ændre sig, og at der derfor kan være behov for at ændre på formatet af borgermødet.

Følg med via live-streaming

Er du en af dem, der ikke deltager fysisk, når budgettet bliver fremlagt, så har du alligevel mulighed for at se med på nærmeste hold. Som noget nyt vil borgermødet nemlig blive live-streamet, og du kan følge med ved at gå ind på Halsnæs Kommunens Facebookside.

Høringsproces

Borgmesterens budgetforslag vil blive første behandlet i Økonomiudvalget og i Byrådet tirsdag den 15. september, og fra onsdag den 16. september sendes det i offentlig høring til og med 30. september kl. 8:00.

Hvis du ønsker at indsende et høringssvar, kan det gøres på e-mail til hoeringbudget@halsnaes.dk. Indkomne høringssvar offentliggøres løbende og vil blive inddraget i den videre proces. Du kan læse de indkomne høringssvar via linket her.

Anden behandling af budgettet sker onsdag den 30. september i Økonomiudvalget og den 8. oktober i Byrådet.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum