Aleris-Hamlet Hospitaler

Borgere kan nu få hurtig genoptræning af hænder på Aleris-Hamlet Ringsted

Del

Er der behov for genoptæning af hænderne efter behandling, giver en ny aftale mellem Aleris-Hamlet i Ringsted og FritValgsService, borgerne mulighed for at vælge genoptræning hos ergoterapeut Mette Schächter, såfremt der er mere end en uges ventetid på genoptræning i kommunalt regi.

Aleris-Hamlet oprettede i forsommeren et Håndcenter på hospitalet i Ringsted. Her arbejder erfarne speciallæger i håndkirurgi, reumatologi og neurologi tæt sammen med sygeplejersker og ergoterapeuter om at give patienterne et optimalt udrednings-, behandlings- og genoptræningsforløb.

Ansættelsen af ergoterapeut Mette Schächter har samtidig gjort det muligt at blive godkendt som leverandør af ergoterapeutisk genoptræning under fritvalgsordning. Dette betyder, at borgeren kan vælge en godkendt privat leverandør, såfremt bopælskommunen ikke inden for 7 dage efter udskrivning fra sygehus kan tilbyde opstart af genoptræning.

”Vi er stolte over, at vi nu er godkendt på avanceret niveau som kun 1 ud af 2 steder her på Sjælland. Der er kun 3 private udbydere af ergoterapi, og den tredje bor i Vestjylland, så vi håber at kunne hjælpe mange borgere til en hurtig genoptræning fremover”, siger hospitalschef på Aleris-Hamlet Ringsted Lone Dahl.

Ergoterapeut Mette Schächter har 20 års erfaring i specialiseret genoptræning af håndkirurgiske patienter, og hun er tidligere specialeansvarlig ergoterapeut inden for skinnebehandling. Det er således en meget erfaren specialist, som patienterne møder på Aleris-Hamlet Ringsted.

Nøgleord

Kontakter

Birgitte Hoffmann, Presseansvarlig, Aleris-Hamlet Hospitaler
(+45) 29 68 76 65
Birgitte.hoffmann@aleris-hamlet.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet HospitalerAleris-Hamlet Hospitaler er – med mere end 30 specialer og afdelinger i Esbjerg, Herning, Ringsted, København, Aalborg og Aarhus – Danmarks største privathospital. De udfører mere end 20.000 operationer og 100.000 behandlingsforløb hvert år. Læs mere på www.aleris-hamlet.dk.

Følg pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Nu åbner Aleris-Hamlet for fedmeoperationer i Esbjerg19.11.2020 13:16:57 CETPressemeddelelse

Danmarks førende kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet åbner nu op for fedmeoperationer på hospitalet i Esbjerg. Det har tidligere kun været muligt på hospitalerne i Aarhus og København, men med den nye udvidelse i Region Syddanmark, vil Aleris-Hamlet kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på fedmeoperationer og øge trygheden og bekvemmeligheden for patienterne, som nu kan blive opereret tæt på hjemmet.

Markant flere kvinder overvejer en brystoperation1.7.2020 07:11:00 CESTPressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Aleris-Hamlet viser, at mere end hver sjette danske kvinde overvejer at få ændret på sine bryster. Det er en markant stigning sammenlignet med tal fra sidste år. Undersøgelsen viser endvidere, at det er blevet mere socialt acceptabelt at få foretaget en brystoperation. Danskernes efterspørgsel har dog ændret sig mod det mere naturlige, mens der er forskel på de ældre og yngre kvinders syn på kosmetiske operationer.