ATP Ejendomme

Boligprojekt navngives efter Glostrup-pionér

Del

ATP Ejendommes byggeprojektet på Granskoven 8-10 i Glostrup har indtil nu, på grund af sin beliggenhed, haft arbejdstitlen Granskoven. Nu tager boligerne navn efter ingeniør-pionéren Carl Bro, som stiftede den rådgivende ingeniørvirksomhed Carl Bro Gruppen, der havde sit hovedkvarter på grunden. Boligprojektet er navngivet Carl Bro Haven og står færdigt i 2024.

Et stenkast fra Danmarks største nye skov Vestskoven og klos op ad både Supercykelsti, skole og en helt ny dagligvarebutik vil de nye beboere i Carl Bro Haven allerede fra dag 1 opleve et levende og nærværende bymiljø.

Boligprojektet står klar til indflytning i foråret 2024 og består af 200 nye boliger fordelt på fire nye bygninger samt en bygning, som er bevaret fra det tidligere bygningskompleks.

Boligprojektet tager navn fra ingeniøren Carl Bro, der udover sit virke som ingeniørvirksomhed er anerkendt for at være en af de første danske virksomheder til at indføre flexordning for sine medarbejdere og for sine aktiviteter på det afrikanske kontinent som fast partner med Danida. Carl Bro døde i 2006 – 80 år gammel.

Kan ikke overvurderes

Ifølge Glostrups borgmester Kasper Damsgaard kan betydningen af Carl Bro i Glostrup ikke overvurderes:

”Det er en gave for enhver kommune at have iværksættere som Carl Bro. Han har om nogen givet liv til området og det er min klare forventning, at de mange nye boliger på en ny måde bringer liv. For mig er det derfor naturligt, at området opkaldes efter ham,” udtaler borgmesteren.

Kort om Carl Bro Haven

Ud over de 200 nye boliger kommer Carl Bro Haven til at rumme tagterrasser, grønne fællesområder og et orangeri. Den store grund kommer også til at lægge jord til to nye veje, som har fået navnene Grannålen og Grankoglen.

Kort om Carl Bro

Carl Bro er født på Fur, tog sin studentereksamen i Viborg og blev i 1952 uddannet civilingeniør i København. Han grundlagde i 1959 ingeniørvirksomheden af samme navn og lagde sit hovedkvarter på Granskoven 8-10. Carl Bro gruppen er i dag en del af den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Sweco.

Læs mere om projektet her, hvor du også kan skrive dig op til en bolig i Carl Bro Haven.

Hold dig løbende orienteret - skriv dig op til nyhedsbrevet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

ATP Ejendomme finder ny kunde til Shellhuset, som bliver Danmarks største kontorhotel19.1.2022 07:50:00 CET | Pressemeddelelse

Fremtiden for den ikoniske ejendom Shellhuset er nu beseglet. ATP Ejendomme har netop indgået aftale med ordnung office hotel, og til efteråret åbner Danmarks største kontorhotel i ejendommen. Forinden gennemgår Shellhuset en større renovering, der bringer ejendommen i omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed og kontorlejemål. Knapt 9.000 m2 klargøres til hundredevis af møblerede arbejdspladser, mødecenter med tagterrasse, reception med concierge-service samt in-house kantine.

NH Collection Copenhagen åbner i dag. Fra ikonisk hovedsæde til femstjernet hotel – Ørkenfortet har fået et nyt liv1.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det tidligere Nordea hovedsæde på Christianshavn, Ørkenfortet, er blevet transformeret til et femstjernet hotel med en stærk bæredygtig profil. I dag åbner NH Collection Copenhagen dørene for rejsende og øvrige gæster og vil bidrage til vækst og nye arbejdspladser i København. Både ATP Ejendomme og den internationale operatør, NH Hotel Group, har stor tillid til hotellets fremtid på et marked, der er ved at åbne op igen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum