BoligPortal

BoligPortal indgår partnerskab med DOMUTECH

Del

Øget fokus på energiøkonomi og lovgivning om synligt energimærke på annoncerede lejemål er årsagen til et nyt og spændende samarbejde mellem DOMUTECH og BoligPortal.

Efter et år med stigning i blandt andet el- og gaspriser oplever BoligPortal en øget opmærksomhed på lejemålets samlede økonomi og at udviklingen i energipriser har fået lejere til at øge efterspørgslen for et synligt energimærke, når de leder efter deres nye hjem.

Desuden er partnerskabet mellem DOMUTECH og BoligPortal en hjælp til udlejere om at følge lovgivningen for energimærke på annoncerede lejemål.

Det er derfor med stor glæde at BoligPortal netop er indgået nyt partnerskab med DOMUTECH, der er landsdækkende i udarbejdelse af bl.a. energimærke og el-eftersyn.  

Lovpligtig energimærkerapportering til fordel for lejere og udlejere

Om partnerskabet udtaler BoligPortals Administrerende Direktør, Anders Hyldborg, ”som Danmarks største lejeboligportal er det vigtigt for BoligPortal at give lejere det overblik de ønsker omkring boligens energimærker samt hjælpe udlejere med at overholde gældende lovgivning. Derfor har vi indgået et spændende partnerskab med DOMUTECH. Vi giver lejere et overblik over energimærket på annoncerede lejeboliger på vores platform, og udlejere får let og enkel adgang til energimærkerapportering”, siger Anders Hyldborg, der glæder sig over samarbejdet med DOMUTECH.  

Adgang til lejemålets energimærkerapportering giver også udlejere en unik mulighed for at tænke i forbedringer, så der er mange fordele ved partnerskabet.

CSO, Tim Tornerup Jensen fra DOMUTECH udtaler sig følgende om partnerskabet: "Vi har stor erfaring med energimærkning af ejendomme, og sidste år har vi stået for energimærkning af 3.000.000 m2 fordelt over hele landet. Så vi er eksperter på området og glæder os over at bidrage til at give både lejere og udlejere indblik i energimærkerapportering. Som Danmarks største lejeboligportal, og dem der årligt hjælper flest danskere med at finde et nyt sted at bo, er BoligPortal en oplagt og spændende samarbejdspartner for os”.

Partnerskabet er netop lanceret med store forventninger fra både DOMUTECH og BoligPortal. Der er ingen tvivl om at energi og boligøkonomi kommer til at fylde meget i både den offentlige debat og i den private husholdning den kommende tid. For BoligPortal er partnerskabet desuden en del af en større strategi om at hjælpe udlejere med mere end bare at finde en lejer.

”Hos BoligPortal kan en udlejer lave digitale lejekontrakter og flyttesyn i forbindelse med ind og udflytning, tilmelde lejer til el, håndtere huslejebetalinger og boligadministration. Det er derfor naturligt, at de også kan indhente energimærke og energirapport hvis deres lejemål mangler dette”, udtaler BoligPortals Administrerende Direktør, Anders Hyldborg. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum