Ishøj Kommune

Bogsalg og bæredygtighed i Ishøj

Del

16.-29. maj kan du finde din nye yndlingsbog, når der er bogsalg i Kulturium Musikteater i Ishøj. Det er biblioteket, som sælger ud af bøger.

Mangler du en god læseoplevelse til sommerferien? Eller trænger du til at fylde din bogreol op med spændende bøger, du kan gå på opdagelse i, i fremtiden?

Så kom forbi Kulturium Biblioteks bogsalg, som holdes i Kulturium Musikteater, og køb bøger til en billig pris.

Biblioteket sælger ud af bøger, så der er plads til nyt – og sikrer samtidig bæredygtig udvikling ved at give bøgerne et nyt liv.

Til bogsalget kan du blive klogere på, hvornår og hvorfor bøgerne kasseres og få gode boganbefalinger fra bibliotekarerne.

Fokus på bæredygtighed

Med bogsalget sætter Kulturium Bibliotek fokus på FN's verdensmål, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Biblioteker er i deres grundform én stor deleøkonomi: Bøger, spil og andre materialer lånes ud igen og igen. Når materialerne ikke længere lånes ud, bliver de solgt eller genbrugt i kreative projekter.

I forbindelse med bogsalget holdes der kreative workshops, hvor man kan give nyt liv til forældede aviser, ødelagte bøger og gamle filmplakater.

Arrangementerne holdes i Kulturium Musikteater på følgende datoer:

Papirmosaik – for børn
Torsdag d. 19. maj kl. 16-18

Lav dit eget kunstværk ud af gamle filmplakater og ødelagte børnebøger. Hæng det op derhjemme eller giv det som gave.

Insekter af skrald – for børn
Torsdag d. 26. maj kl. 16-18

Vi laver insekter af skrald der kan hænges op i haven eller flytte ind i stuen. Medbring eget skrald eller brug Kulturiums rengjorte.

Avis Upcycling – for voksne
Lørdag d. 21. maj kl. 14-16

Kom og lav kort, æsker eller vægkunst ud af biografens gamle filmplakater samt bibliotekets gamle aviser og ødelagte bøger. Lav et par stykker, så du altid har en æske eller kort liggende til fødselsdage, konfirmationer eller lignende.

Det er gratis at deltage i de kreative workshops, og tilmelding er ikke nødvendig. Børn under 7 år skal følges med en voksen.

Praktiske oplysninger om bogsalg

Materialerne koster 10 kr. pr. enhed, og du kan fylde en pose for 30 kr. Bogsalget holdes i Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Bogsalget er åbent i musikteatrets åbningstid fra kl. 13.30 - 20 i hele perioden.

Kontakter

Tine Kjær Eskerod, biblioteksmedarbejder: tiesk@ishoj.dk
Anne Munch Terkelsen, bibliotekar: amunt@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum