Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bogposer fra biblioteket

Del

Der er stor interesse for bibliotekets bogposer. Derfor fortsætter vi tiltaget, hvor man kan bestille en bogpose fra biblioteket, som kan afhentes på lokale afhentningssteder.

Bestil en bogpose fra dit lokale bibliotek.
Bestil en bogpose fra dit lokale bibliotek.

Indtil tirsdag den 26. januar kl. 17.00 har du mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan pakke bestemte titler, da vi ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til. Det kan også være, at du har reserverede bøger på reserveringshylden, som du ikke har kunnet hente. Så kan du bestille en bogpose og få dem udleveret nu.

Bestil en bogpose
Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:
Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved - fra torsdag den 28. januar og frem til lørdag den 30. januar i butikkens åbningstid.
Fensmark: Shell Fensmark, Næstvedvej 43 A, Fensmark, 4684 Holmegaard - fra torsdag den 28. januar og frem til lørdag den 30. januar i butikkens åbningstid.
Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg - fra torsdag den 28. januar og frem til lørdag den 30. januar i butikkens åbningstid.
Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø - fra torsdag den 28. januar og frem til lørdag den 30. januar i butikkens åbningstid.
Korskilde Bibliotek foregår ved biblioteket torsdag den 28. januar i tidsrummet kl. 16-18.00

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket.

Først til mølle
På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest tirsdag den 26. januar kl. 17.00!

Vi har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og vi holder god afstand. 

De nuværende restriktioner gælder frem til søndag den 7. februar. Såfremt de bliver forlænget, vil vi naturligvis tilbyde mulighed for pakning i den forlængede periode. Hold øje med vores hjemmeside, Facebook og de lokale aviser.

Kontakter

Billeder

Bestil en bogpose fra dit lokale bibliotek.
Bestil en bogpose fra dit lokale bibliotek.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum