Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bogposer fra biblioteket

Del

Det gik hurtigt med at lukke biblioteket ned i fredags. Og mange har derfor ikke nået at få lånt noget at læse i juleferien. Derfor er der nu mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket, som kan afhentes på lokale afhentningssteder.

Mangler du bøger til juleferien?
Mangler du bøger til juleferien?

Indtil onsdag den 16. december kl. 17.00 har du mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan pakke bestemte titler, da vi ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til.

Bestil en bogpose
Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:

Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved - fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg - fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø - fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Korskilde Bibliotek foregår ved Biblioteket mandag den 21. december i tidsrummet kl. 16.00-18.00

Det er desværre ikke mulighed for udlevering af bogposer i Fensmark. Der henvises til Næstved. 

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket. 

Først til mølle
På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest onsdag den 16. december kl. 17.00!

Vi har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og vi holder god afstand.

Kontakter

Kulturformidler og bibliotekar Lene Holst Schmidt, telefon: 5588 4134, mail: lehsc@naestved.dk

Billeder

Mangler du bøger til juleferien?
Mangler du bøger til juleferien?
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum