Bogen er den nye blomst

Del

Saxo lancerer nyt gavetiltag, der gør det lettere at sende personlige boggaver til nær og fjern med indhold og omtanke, der varer en evighed. Afstand og praktik kan komplicere gaveudveksling ved glædelige begivenheder, hvor ens egen tilstedeværelse ikke er mulig, hvilket livet under corona-pandemien har understreget.

88 % af læserne siger, at de køber bøger for at give dem i gave til andre, og næsten halvdelen vælger at bruge muligheden til at dele en stor læseoplevelse, de selv har haft, med personen, de giver gaven til. Det viser nye tal fra Saxos årlige rapport om læsevaner.

Saxo lancerer nu et alternativ til blomster og gavekurve med ny gaveløsning, som gør det muligt at sende fint indpakkede læseoplevelser med en personlig hilsen, når anledningen byder sig. Fra den 1.-7. februar lanceres initiativet for alvor, og man kan i den forbindelse sende gratis indpakkede boggaver til ind- og udland fra Saxo.com.

I november blev initiativet afprøvet i en ugelang testperiode, hvor der på bare syv dage blev sendt mere end 1.000 boggaver af sted, og læserne har taget vel imod muligheden.
Det er ikke kun bestsellerlisternes toptitler, som bliver givet væk. Tværtimod er der stor variation i hvilke bøger, der er blevet sendt af sted iført gavepapir, hvilket tyder på, at bogen for mange kan være en særligt personlig gave.

Læs mere om gavetiltaget her.

Saxos direktør, Natasha Brandt, glæder sig over lanceringen og udtaler:
"Vi er glade for nu at kunne tilbyde indpakkede boggaver, som en del af vores sortiment. Bøger står højt på mange ønskelister, og med en boggave kan man give en personligt udvalgt gestus i et prisniveau, man finder passende, hvad enten det er til et barn, en ven, kæreste eller kollega. Man giver samtidig flere timer i godt selskab og ikke mindst tid til fordybelse. En boggave varer lidt længere og kan efterfølgende foreviges på reolen som et dejligt minde."

Top 10 over de bøger, flest danskere indtil videre har købt og sendt i boggave til hinanden:

1. Undervejs - Dronning Margrethe fortæller til Tom Buk-Swienty
2. Livet - Illustreret af Lisa Aisato
3. Natrium Chlorid af Jussi Adler-Olsen
4. Moon Palace af Paul Auster
5. The Kite Runner af Khaled Hosseini
6. 1984 af George Orwell
7. Livsstil er en livsstil af A. Matthesen
8. MATADOR af Christian Monggaard & Jacob Wendt Jensen
9. Aldrig af Ken Follett
10. Jytte vender tilbage af Morten Münster

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Saxo.com

Saxo.com
Rådhuspladsen 38
1785 København V

https://www.saxo.com

Saxo er Danmarks største online boghandel og driver medlems- og streamingplatformen Saxo Premium. Vi repræsenterer alle læsere, bøger, genrer og forfattere. Vi stiller gerne vores data til rådighed for pressen til historier om tendenser og udviklingen på bogmarkedet og bidrager med vores indsigt i litteraturens verden.

Følg pressemeddelelser fra Saxo.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Saxo.com

Nyt samarbejde mellem Saxo og Old Lion Publishing House skal afhjælpe pludselig mangel på ukrainske børnebøger i Danmark4.4.2022 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Saxo har indgået samarbejde med det ukrainske forlag Old Lion Publishing House som reaktion på den akutte mangel på bøger til de ukrainske flygtningebørn, der i disse dage ankommer til Danmark. I slutningen af april udkommer 13 bøger til store og små børn på ukrainsk, og umiddelbart efter lander de i salg hos boghandlere og til udlån til bibliotekerne.

Saxo støtter børnene i Ukraine og matcher alle læsernes UNICEF-donationer4.3.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Konflikten i Ukraine har fået partnerskabet mellem Saxo og UNICEF til midlertidigt at ændre formål. Derfor vil alle læserdonationer foretaget på Saxo.com frem til slutningen af marts gå til direkte til UNICEFs arbejde med at skaffe beskyttelse og nødhjælp til ukrainske børn. Samtidig fordobler Saxo samtlige donationer foretaget fra d. 24. februar, dagen for invasionen, til og med d. 31. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum