Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bog og bio for de 0-3 årige

Del

Hyggelig højtlæsning og visning af et par korte film på de lokale biblioteker i Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Brøderup.

Lokalbibliotekerne vil gerne invitere børn i alderen 0-3 år, herunder dagpleje- og vuggestuebørn, til en hyggelig formiddag på biblioteket. Vi læser en bog højt og viser et par korte film, der passer til børnenes alder. Arrangementet varer ca. 30 min.

Det er aldrig for tidligt at lære at gå på biblioteket, og vi vil gerne vise, hvor hyggeligt det kan være at få en god historie og slappe af til en lille film. Bagefter kan man finde gode bøger til at låne med hjem, lege i børnebiblioteket, spise madpakker med mere.

Arrangementet vil blive afviklet fire gange i løbet af foråret på hvert af de fire lokalbiblioteker.

Første gang på de forskellige biblioteker er:

Glumsø Bibliotek: 6. februar kl. 10.00
Fensmark Bibliotek: 7. februar kl. 9.30
Korskilde Bibliotek: 10. februar kl. 10.00
Fuglebjerg Bibliotek: 26. februar kl. 9.30

Praktisk info:

Man tilmelder sig ved at sende en mail til det bibliotek, hvor man gerne vil deltage. Husk at oplyse om, hvor mange børn og voksne man kommer, da der er et begrænset antal pladser.
Øvrige datoer for ”Bog og bio – for de 0-3 årige” samt mail-adresser til henholdsvis Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde Bibliotek kan ses på bibliotekets hjemmeside under www.naesbib.dk/arrangementer.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum