Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bog & Bio for voksne på Korskilde Bibliotek

Del

Tirsdag den 7. december er vi igen klar med Bog & Bio på Korskilde Bibliotek, hvor vi læser en bog og derefter mødes og ser en film der relaterer sig til bogen.

Så er det igen tid til at mødes til en omgang Bog & Bio på Korskilde Bibliotek. Denne gang mødes vi tirsdag den 7. december fra kl. 18:00 - 20.30.

Vi har i øjeblikket fokus på mænd og mandefællesskaber på bibliotekerne og det har også haft indflydelse på, hvad vi skal læse og se denne gang.

Vi skal læse ”Grøn var min barndoms dal” af Richard Llewellyn, en fortælling om minearbejdere og de små minebysamfund omkring århundredeskiftet. Det er en hverdagsskildring omhandlende familien Morgan og opvæksten i det traditionelle minesamfund for den akademisk-inklinerede yngste søn Huw.

Filmen, som vi har valgt, er ikke en filmatisering af bogen. Vi har derimod valgt at blive i temaet, nemlig mænd og det traditionelle minesamfund, men denne gang skal vi til 1980’erne og minestrejken under premierminister Margaret Thatcher. Filmen er en feelgood fortælling om sammenhold på tværs af forskelle, og giver et indblik i 80’erne traditionelle og utraditionelle samfund.

Program:

18:00 Velkomst

18:15-20:15 Film

20:15-20:30 Afrunding

Bogen kan afhentes på biblioteket fra d. 9. november, hvis man gerne vil nå at læse den inden filmen.

Husk at tilmelde dig via bibliotekets hjemme side: www.naesbib.dk. Billetten koster 20 kr - men så er der også både kaffe, the og popcorn! 

Det er altid sjovere at snakke med andre om den bog man har læst, end bare at sidde med oplevelsen alene. Vi glæder os til at se jer! 

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum