Det Kongelige Teater

Bobbi Jene på Det Kongelige Teater

Del

Koreograf og medie-darling, Bobbi Jene, skaber for første gang en forestilling til et nyt kompagni. "Caldera" har premiere på Det Kongelige Teater på fredag.

Bobbi Jene Foto: Camilla Winther
Bobbi Jene Foto: Camilla Winther

Bobbi Jene er en spirrende koreograf, som allerede har opnået stjernestatus. Mange kender hende fra Elivira Linds berømte dokumentarfilm "Bobbi Jene", der har vundet mange internationale priser og er nomineret til både en Bodil og en Robert. 

Efter ti års berømmelse i Israel betsluttede den amerikanske koreograf og danserinde at forlade sin stilling i det verdenskendte Batsheva Dance Company for at stå helt på egne ben. 

Det Kongelige Teaters undersøgende dansekompagni, Corpus, har haft held til at invitere hende ind i A-salen. Her har hun for første gang skaber et værk til et andet kompagni. 

Det er der kommet en stærk danseforestilling ud af. Caldera foregår midt i et kollektivt traume, der udspiller sig i krateret efter en nedsunken vulkan. Bobbi Jene placerer os et sted uden for tid og rum. Et sted hvor den menneskelige tilstand forstærkes. Et sted hvor lyst og smerte har lige vilkår.

Publikum kan forvente en ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

Caldera har premiere torsdag den 15.2.19 i A-salen på Gamle Scene. Forestillingen anbefales til publikum over 16 år. 

Kontakter

Billeder

Bobbi Jene Foto: Camilla Winther
Bobbi Jene Foto: Camilla Winther
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum