Halsnæs Kommune

Bliv talerør for Halsnæs’ ældre

Del

Brænder du for politik på ældreområdet, og vil du gerne skabe så gode vilkår som muligt for ældre i Halsnæs? Så stil op som kandidat til Ældrerådet.

I forbindelse med kommunalvalget den 16. november 2021 er der nemlig igen valg til kommunens Ældreråd.

Er du over 60 og bosat i Halsnæs Kommune, så har du altså nu muligheden for at gøre din indflydelse gældende, og blive en af de i alt ni medlemmer af Ældrerådet.

Som medlem bliver du talerør for kommunens ældre, og vil være med til at præge den politik, som byrådet fører på ældreområdet i Halsnæs. Helt konkret skal du være med til at rådgive Byrådet i politiske spørgsmål der vedrører ældre, ligesom du skal formidle synspunkter mellem borgerne og Byrådet.

Medlemmerne af Ældrerådet er valgt for en 4-årig periode ad gangen, og du vil derfor skulle sidde i Ældrerådet i perioden 2022-2025.

Meld dig som kandidat

Kunne du tænke dig at stille op til Ældrerådsvalget, så udfyld en ansøgningsblanket og send den på mail til mail@halsnaes.dk eller pr. brev til Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk mærket ”Valg til Ældrerådet”. Vi skal have modtaget din blanket senest den 19. august kl 14.

Du finder blanketten via linket her.

Resultatet af Ældrerådsvalget bliver offentliggjort på Halsnæs Kommunes hjemmeside umiddelbart efter valget.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum