Bliv selvstændig i år 2021

Del

At blive selvstændig i år 2021 kan godt være en god idé for mange mennesker. Har du en drøm om at blive din egen chef, og har du et produkt man simpelthen ikke kan undvære? Så er tiden inde til at gøre denne drøm til virkelighed. I år 2021 er det bedste år for at gøre netop dette, og starte din virksomhed med stor vækst fra starten af.

Hvorfor lige år 2021?

2020 har været et år, hvor mange mennesker har skulle ligge meget på hylden. Det har også været et år hvor mange mennesker skulle vænne sig til at leve anderledes, men nu er året snart slut og i stedet for at se negativt på året kan man lige så godt bruge det til ens egen fordel. Året 2020 har nemlig været et år hvor det har været virkeligt nemt at se hvad mennesker vægter højt, og hvad mange mennesker har sværest ved at undværer. Det er altså blevet meget nemmere nu at se hvilke markeder, der er for hvilke ting. Der er også kommet et meget stort hul i mange forskellige markeder fordi der er så mange virksomheder der skal lukke. Dette kan meget nemt drages til ens egen fordel.

Det er dog ikke den eneste grund til det er en god idé at blive selvstændig i år 2021. I år 2020 har vi set hvordan det er at være offentligt ansat. Hvis der sker noget i ens land der ikke kan styres, så er der rigtigt mange der bliver fyret. Der er mange i år der har mistet deres job og deres indtægt. Dette vil ikke ske for en virksomhed der kører godt. Her er man nemlig sin egen chef, og kan derfor selv bestemme hvordan man vil gøre i en krisesituation. Året 2020 viser også til mange selvstændige hvordan man burde kører sin virksomhed. Af at der er så mange der har lukket deres ned, kan man selv lærer hvordan man skal gøre. Så vil du gerne have en pizza bod, eller leje en sauna ud? Måske har du en passion for at designe vinterjakker til damer? Så er tiden inde nu.

Sådan kan du sikre din forretning

At have en sund forretning kan betyde mange ting, men at have en sund økonomisk forretning er en ting mange kunne lære mere om. Det er nemlig dette der gør at ens virksomhed ikke bukker under for kriser og gør at den kan overleve. Det er nemlig vigtigt at man som selvstændig giver sig selv en løn. Man skal ikke bruge alt ens overskud til en selv, men derimod gemme disse i en opsparing, hvis du enten skulle have en sløv måned, eller hvis der kommer en krise igen. At læse alle de tal man skal igennem, kan godt være lidt svært og derfor skal man have en god lampe så man kan se noget. Det er nemlig vigtigt man ikke overser den post der hedder “Opsparing til uforudsete hændelser” Dette kan opnås ved at lægge måske 20-30% af ens overskud i en opsparing man ikke må røre, medmindre ens virksomhed er ved at gå ned. På denne måde har man altid en redning, hvis der skulle ske noget.

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Når stress indtager Christiansborg16.2.2021 12:10:29 CETPressemeddelelse

Under Corona pandemien er der lagt et utroligt stort pres på os alle. Vi bliver pålagt en lang række restriktioner. Der skal mindre til, at vores mentale balancen tipper i negativ retning – og det kan vi også se på Christiansborg, hvor en minister og en formand indtil videre har trukket sig grundet for stor belastning. ”Alle kan gå ned med stress, og det, vi ser på Christiansborg, viser netop, at ingen kan vide sig sikker”, fortæller Connie Jahn om, som har behandlet mange for stress og hjulpet dem til at finde de bagvedliggende årsager, så de kan komme tilbage i en mere balanceret hverdag.

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet – sådan kommer du nemmest i gang25.1.2021 15:45:00 CETPressemeddelelse

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet, da året starter med nedlukning af landet. Det betyder, at der er frigivet tid til bl.a. at lave byggeprojekter. De nuværende restriktioner betyder, at man ikke i så høj grad som tidligere kan holde familiefester, andre former for komsammener osv., da det medfører risiko for spredning af COVID-19 smitten. Derfor er der frigivet tid til, at man bl.a. kan komme i gang med et håndværkerprojekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum