Bliv selvstændig i år 2021

Del

At blive selvstændig i år 2021 kan godt være en god idé for mange mennesker. Har du en drøm om at blive din egen chef, og har du et produkt man simpelthen ikke kan undvære? Så er tiden inde til at gøre denne drøm til virkelighed. I år 2021 er det bedste år for at gøre netop dette, og starte din virksomhed med stor vækst fra starten af.

Hvorfor lige år 2021?

2020 har været et år, hvor mange mennesker har skulle ligge meget på hylden. Det har også været et år hvor mange mennesker skulle vænne sig til at leve anderledes, men nu er året snart slut og i stedet for at se negativt på året kan man lige så godt bruge det til ens egen fordel. Året 2020 har nemlig været et år hvor det har været virkeligt nemt at se hvad mennesker vægter højt, og hvad mange mennesker har sværest ved at undværer. Det er altså blevet meget nemmere nu at se hvilke markeder, der er for hvilke ting. Der er også kommet et meget stort hul i mange forskellige markeder fordi der er så mange virksomheder der skal lukke. Dette kan meget nemt drages til ens egen fordel.

Det er dog ikke den eneste grund til det er en god idé at blive selvstændig i år 2021. I år 2020 har vi set hvordan det er at være offentligt ansat. Hvis der sker noget i ens land der ikke kan styres, så er der rigtigt mange der bliver fyret. Der er mange i år der har mistet deres job og deres indtægt. Dette vil ikke ske for en virksomhed der kører godt. Her er man nemlig sin egen chef, og kan derfor selv bestemme hvordan man vil gøre i en krisesituation. Året 2020 viser også til mange selvstændige hvordan man burde kører sin virksomhed. Af at der er så mange der har lukket deres ned, kan man selv lærer hvordan man skal gøre. Så vil du gerne have en pizza bod, eller leje en sauna ud? Måske har du en passion for at designe vinterjakker til damer? Så er tiden inde nu.

Sådan kan du sikre din forretning

At have en sund forretning kan betyde mange ting, men at have en sund økonomisk forretning er en ting mange kunne lære mere om. Det er nemlig dette der gør at ens virksomhed ikke bukker under for kriser og gør at den kan overleve. Det er nemlig vigtigt at man som selvstændig giver sig selv en løn. Man skal ikke bruge alt ens overskud til en selv, men derimod gemme disse i en opsparing, hvis du enten skulle have en sløv måned, eller hvis der kommer en krise igen. At læse alle de tal man skal igennem, kan godt være lidt svært og derfor skal man have en god lampe så man kan se noget. Det er nemlig vigtigt man ikke overser den post der hedder “Opsparing til uforudsete hændelser” Dette kan opnås ved at lægge måske 20-30% af ens overskud i en opsparing man ikke må røre, medmindre ens virksomhed er ved at gå ned. På denne måde har man altid en redning, hvis der skulle ske noget.

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle17.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Af Mikkel Preisler På vegne af : Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design Nu har du muligheden for, at forbedrede dig til mad og designskolen på et efterskoleophold i Vejle. Mange unge drømmer om muligheden for, at komme ind på designskolen enten i København eller Kolding. Det er dog virkelig vanskeligt at blive optaget. Derfor kan du nu forbedre dine chancer med design og mode som linjefag på skolen for i Vejle.

kERP – Lille dansk bogføringsprogram, som tager kampen op med de store6.6.2021 16:56:52 CEST | Blog

Af Mikkel Preisler Bogføring skal være en effektiv, overskuelig og sikker aktivitet i enhver virksomhed uanset størrelse og brancheområde. For mange nyopstartede enkeltmandsvirksomheder bliver bogføringen udført af ejeren selv. Her er der brug for et stærkt program, der er gennemskueligt, og som kan håndtere vækst i virksomheden, og som er intuitivt bygget op. Danmark har fået et nyt bogføringsprogram – kERP – der giver konkurrence til de eksisterende spillere på området. Det er skabt med fokus på dine behov som virksomhedsejer, og det giver dig alle de egenskaber og funktioner, som du kender fra nogle af de største bogføringsprogrammer.

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum