Ishøj Kommune

Bliv klogere på terror i Danmark

Del

Kulturium Biograf i Ishøj inviterer til forpremiere på filmen ’Krudttønden’ onsdag den 4. marts kl. 18.30. Inden filmen vil der være et oplæg af TV2 News-journalist og kriminalreporter Janni Pedersen

I 2015 - i en tid, hvor Europa prøvede at komme sig oven på angrebet på Charlie Hebdo - blev København ramt af et terrorangreb, hvor to personer mistede livet og yderligere seks blev såret.

Kulturium Biograf i Ishøj inviterer til en aften, hvor du kan blive klogere på terror i Danmark med oplæg og forpremiere på filmen ´Krudttønden’, som netop handler om angrebet i 2015.

Lyt til oplæg inden filmen

Dramaet ‘Krudttønden’ er instrueret af Ole Christian Madsen og er inspireret af terrorangrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015.

På rollelisten er bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygmann og Albert Arthur Amiryan, som på lærredet fremfører tiden op til, under og efter angrebene - fra ofrenes samt gerningsmandens side.

Før filmen vil journalist Janni Pedersen, der i sit virke som kriminalreporter har høstet megen erfaring og viden om terrorisme i Danmark, fortælle om emnet.

Der vil være snacks og et glas vin til oplægget, hvorefter biografsæderne kan indtages.

Billet til arrangementet kan købes på ticketmaster.dk til 95kr. ekskl. gebyr.

Kontakter

Stella Due Bylov Jacobsen, eventkoordinatorelev: sduja@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum