Ishøj Kommune

Blåt er godt i Riddersalens småbørnsforestilling

Del

Der er magi for de mindste teatergængere, når Jytte Abildstrøms Teater gæster Kulturium Musikteater lørdag den 21. september kl. 11. Så kom forbi og mød damen, der går tur med folk

Døren går op, og hvem kommer ind? 

En lille entré danner kulisse for forestillingen ’Små blå sko’. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen der går tur med folk.

Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen.

Så lyder klokken ved entrédøren.

Riddersalen gæster Kulturium

Riddersalen er kendt og elsket af mange. Frederiksberg Kommunes lille storbyteater producerer og spiller forestillinger, hvor nutiden tager fortiden ved hånden med humor, dybde og kant for børn (0-12 år) og familier.

Sproget, musikken og det visuelle er omdrejningspunkt for at styrke og bidrage til kvaliteten og forøgelsen af sproglig og åndelig udvikling - med digtning, læring og fordybelse. Barren sættes højt i bestræbelserne på at ruste og inspirere det unge publikum til at se sammenhænge i livets mangfoldighed, forberede dem på det uforudsete, give dem en sund forståelse for natur og omgivelser, samt på det nørdede, anderledes, skæve og skrøbelige i tilværelsen.

Køb af billetter

Der er fortsat ledige billetter til septembers forestilling, som spilles i Kulturium Musikteater lørdag den 21.september kl. 11. Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Billetter til ’Små blå sko’ kan, sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger, købes på Ticketmaster.dk og i Kulturium Musikteater. Billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Musikteatret, da kortet skal fremvises. Læs mere om Girafklubben på ishojbib.dk.

Du kan hente giraffolderen for efteråret 2019 på biblioteket eller i Musikteatret - eller læse den på ishojbib.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum