Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Blå Kors rykker ind i tidligere dagligvarebutik i Islev

Del

Efter at bygningen i flere år har stået tom, og beboere og brugere af Islev Torv har været kede af den tomme og efterladte bygning, sker der nu endelig noget på Islevbrovej 24. Blå Kors har overtaget lokalerne og vil åbne en genbrugsbutik.

Det er her på torvet i Islev, at Blå Kors åbner en genbrugsbutik til oktober.
Det er her på torvet i Islev, at Blå Kors åbner en genbrugsbutik til oktober.

En markant bygning på Islev Torv får snart nyt liv. 

Den 15. august overtager den sociale hjælpeorganisation Blå Kors bygningen med henblik på at åbne en helt ny genbrugsbutik i byen. Planen er, at butikken i Islev skal åbne til oktober. 

Blå Kors driver i forvejen 10 genbrugsbutikker på Sjælland med genbrugstøj og ting til hjemmet. Den nye butik vil, ligesom de øvrige, få en overskuelig indretning med farvesorteret tøj, som kan inspirere kunderne: 

”Vi er meget bevidste om at vores butikker skal være indbydende," siger Jytte Jensen, der er funktions- og områdeleder på Sjælland, og som får hovedansvaret for butikken:

"Vi vil gerne tiltrække kunder, som er vant til at handle i genbrugsbutikker, men også dem, som normalt ikke gør. Derfor går vi meget op i indretningen af butikken." 

Renovering af butik

Inden genbrugsbutikken kan åbne, skal bygningen renoveres. Der kommer nye vinduer og nyt gulv, mens flere vægge skal repareres og males indvendig, så genbrugsbutikken er klar til at tage imod kunder og blive arbejdsplads for nye frivillige, som vil være med til at drive butikken. 

Bygningen får også en omgang udvendig, så den kommer til at fremstå mere indbydende.

Chef for Blå Kors Genbrug, Anders Christensen, glæder sig over muligheden for at komme til Islev:

”Vi er hele tiden på jagt efter de helt rigtige lokaler til vores forretninger, og vi glæder os over, at vi nu får en butik mere på Sjælland”.

Al overskuddet fra butikken i Rødovre og de øvrige 53 genbrugsbutikker går til Blå Kors Danmarks arbejde blandt udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Kontakter

Billeder

Det er her på torvet i Islev, at Blå Kors åbner en genbrugsbutik til oktober.
Det er her på torvet i Islev, at Blå Kors åbner en genbrugsbutik til oktober.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum