Blå Kors Danmark

Blå Kors lukker sin genbrugsbutik i Tølløse

Del

Den 17. november har Blå Kors Genbrug i Tølløse sidste åbningsdag, da man har været nødsaget til at lukke butikken på grund af stigende omkostninger.

Tølløse bliver snart én genbrugsbutik fattigere, når Blå Kors drejer nøglen om til butikken på Industrivej den 17. november.

"Desværre har vi valgt at lukke vores butik i Tølløse. Der er ingen tvivl om at den lille butik med de utrolig søde medarbejdere vil blive savnet i byen," siger Jytte Jensen, som er områdeleder for Blå Kors' genbrugsbutikker på Sjælland. 

Blå Kors Genbrug flyttede ind på Industrivej og åbnede en genbrugsbutik for fem år siden. Før det drev de frivillige en stor butik på hjørnet af Tølløsevej og Sejergårdsvej, men økonomisk underskud og mangel på frivillige til at holde butikken fuldt åbent tvang dengang Blå Kors til at lukke butikken.

Dengang iværksatte Blå Kors Genbrug en ”redningsplanke” for at blive i byen, og lejede det lille gule hus på Industrivej, hvor de lokale borgere har kunne gå på genbrugsjagt og finde gode ting til små priser.

”Vi ville gerne blive i byen, og vi har forsøgt med den nye beliggenhed, men det går desværre ikke længere. Der er brug for ny bil, og både el og varme stiger de kommende år, så vi har ikke mulighed for både at betale udgifterne og også få et overskud til Blå Kors Danmarks sociale arbejde," siger områdeleder Jytte Jensen, der ærgrer sig over situationen, ligesom hun også mærker, de frivillige gør:

"De trofaste medarbejdere har forståelse for det nødvendige i beslutningen, som de naturligvis har været inddraget i, men er meget kede at af skulle sige farvel til deres lille mødested og stedet, hvor de hyggede med kunderne," siger hun.

Kontakter

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum