Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Blå Kors Genbrug uddeler visirer til 2.200 frivillige: "Vi vil gøre meget for at holde butikkerne åbne"

Del

Fra torsdag den 29. oktober er der krav om mundbind i alle landets butikker. Hos Blå Kors har man bestilt visirer og mundbund til de 2.200 frivillige i organisationens genbrugsbutikker for at passe godt på kunder og frivillige.

Alle de frivillige i Blå Kors' genbrugsbutikker får udleveret visir og mundbind.
Alle de frivillige i Blå Kors' genbrugsbutikker får udleveret visir og mundbind.

Mundbind eller visirer bliver en påkrævet del af danskernes indkøbsture i den kommende tid.

Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark har forberedt sig på den nye hverdag med ekstra værnemidler i sine 54 genbrugsbutikker.

Her har man blandt andet indkøbt visirer og mundbind til alle 2.200 frivillige i butikkerne, som på den måde kan fortsætte deres arbejde og stadig smile til kunderne, fortæller Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug:

 ”Vi vil gøre meget for at holde vores genbrugsbutikker åbne og på den måde være med til at holde Danmark i gang. Vi følger selvfølgelig nøje myndighedernes restriktioner for at skabe tryghed både for vores kunder og frivillige. Vi har derfor indkøbt mundbind og visirer til vores frivillige, så de selv kan vælge, hvad de vil bruge."

Overskud til at hjælpe

I foråret lukkede Blå Kors alle sine butikker ned i seks uger med store økonomiske tab til følge. Overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne, så det har store konsekvenser, hvis butikkerne ikke kan holde åbne.

"Vi arbejder for at skabe overskud til at hjælpe mennesker, som har det svært. Lige fra hjemløse til mennesker med misbrug og børn og unge, der vokser op med forældre med et misbrug. Det er vigtigt, at vi kan fortsætte med at støtte op om det arbejde," siger Anders Christensen. 

Tryg oplevelse for alle

For at sikre en tryg og sikker oplevelse for alle, er der opstillet håndsprit ved indgangene til Blå Kors' genbrugsbutikker, opsat afstandsmarkører på gulvene og værn af plexiglas ved kasseapparaterne.

At mundbind nu også bliver et krav, håber man ikke, vil skræmme kunderne væk.

"Kunderne kan trygt handle i vores butikker, når alle holder afstand og bruger håndsprit. Hvis man er utryg ved at handle i butikkerne, kan man i stedet besøge vores webshop lidtsmartere.dk," siger han.

Kontakter

Billeder

Alle de frivillige i Blå Kors' genbrugsbutikker får udleveret visir og mundbind.
Alle de frivillige i Blå Kors' genbrugsbutikker får udleveret visir og mundbind.
Download
Download
Download
Download

Links

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum