Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Blå Kors åbner stor ny genbrugsbutik midt i Odense

Del

Til efteråret slår den sociale hjælpeorganisation Blå Kors dørene op til en helt ny genbrugsbutik på Thriges Plads i hjertet af Odense. Med placeringen håber man at kunne tiltrække endnu flere kunder, som vil gøre et godt køb og samtidig støtte et godt formål.

Blå Kors' kommende genbrugsbutik i Odense C bliver på 1.900 kvadratmeter. Arkivfoto.
Blå Kors' kommende genbrugsbutik i Odense C bliver på 1.900 kvadratmeter. Arkivfoto.

Der bliver snart ekstra god mulighed for at finde brugt tøj og ting til hjemmet, hvis man bor på eller kører over Fyn. 

I efteråret 2021 åbner Blå Kors en helt ny genbrugsbutik på Thriges Plads 5 i Odense i de lokaler, hvor Bazar Fyn tidligere har haft til huse.

Butikken bliver på 1.900 kvadratmeter, og der vil være rig mulighed for at gøre et godt køb i den store genbrugsbutik. Kunderne vil kunne fylde kurvene med alt lige fra tøj til ting og sager til hjemmet og møbler samt bøger, elektronik og smykker. 

”Vi er glade for at have fundet en rigtig god placering til vores nye genbrugsbutik i Odense, og vi ser frem til at få indrettet de rå lokaler til Odenses flotteste genbrugsbutik. Vores ambition er hver dag at kunne sælge endnu flere varer, så vi kan skabe overskud til at hjælpe flere udsatte børn, voksne og familier,” siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

Flere kunder og frivillige

Lokalerne på Thriges Plads bliver indrettet i industriel stil og giver masser af plads til at vise tingene frem på kreative måder til glæde for kunderne, fortæller Kirsten Marie Kragh, der er funktions- og områdeleder på Fyn, og som får hovedansvaret for butikken:

"Vi er meget bevidste om at vores butikker skal være indbydende. Vi vil gerne tiltrække kunder, som er vant til at handle i genbrugsbutikker, men også dem, som normalt ikke gør. Derfor går vi meget op i indretningen af butikken."

Der bliver brug for mange hænder til både at bygge butikken op og til at drive genbrugsbutikken, som frivillige skal stå i spidsen for. Derfor afholder Blå Kors informationsmøde den 21. juni kl. 14 og 17 i de nye lokaler på Thriges Plads, hvor alle interesserede kan komme og høre om mulighederne for at blive frivillige i den nye bytik. 

"Hvis man har lyst til at være med i et meningsfuldt fællesskab sammen med andre, skal man endelig tage kontakt til os. Vi har altid brug for flere frivillige", siger funktions- og områdeleder Kirsten Marie Kragh.

Blå Kors driver i dag mere end 50 genbrugsbutikker på landsplan, hvor al overskuddet går til at hjælpe blandt andet børn og unge, som vokser op i hjem med alkohol- og stofproblemer, samt hjemløse og mennesker med misbrug. 

Kontakter

Billeder

Blå Kors' kommende genbrugsbutik i Odense C bliver på 1.900 kvadratmeter. Arkivfoto.
Blå Kors' kommende genbrugsbutik i Odense C bliver på 1.900 kvadratmeter. Arkivfoto.
Download
Det er her i de rå industrilokaler på Thriges Plads i Odense, at Blå Kors åbner en ny butik i efteråret 2021.
Det er her i de rå industrilokaler på Thriges Plads i Odense, at Blå Kors åbner en ny butik i efteråret 2021.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum