Bioinnovation Institute

BioInnovation Institute og Science lancerer ny innovationspris

Del

Prisvinderen annonceres i en af verdens mest anerkendte tidsskrifter Science og modtager 160.000 danske kroner samt unik adgang til BioInnovation Institute’s (BII) iværksættermiljø og netværk.

BII og Science har netop lanceret en ny årlig innovationspris, “BII & Science Prize for Innovation”. Prisen hædrer dristige forskere inden for life science, der kombinerer videnskab i verdensklasse med et skarpt øje for at bringe forskningen på markedet. Prisen er målrettet forskere, der over tid har vist, at de formår at omsætte kompleks videnskab til konkrete produkter eller teknologier til gavn for samfundet.

Jens Nielsen, administrerende direktør for BioInnovation Institute, siger: ”Forskere med innovative ideer er altafgørende, når det kommer til at finde nye og banebrydende løsninger på nogle af vort samfunds største udfordringer. Derfor er jeg meget stolt over, at vi i samarbejde med AAAS (American Association for the Advancement of Science) og Science magazine, et af verdens mest anerkendte internationale videnskabelige tidsskrifter, kan være med til at hædre deres indsats med en årlig innovationspris. ”BII & Science Prize for Innovation” har til formål at støtte innovative forskere på et tidligt stadie af deres karriere og gennem prisen håber vi at kunne vække endnu flere spændende ideer til live og få forskning bragt på markedet til gavn for mennesker og samfund.”

Bill Moran, udgiver af Science magazine, tilføjer: ”Vi er glade for partnerskabet med BII, da de deler vores mission og ønske om at hjælpe dygtige forskere til at omsætte deres forskning til produkter eller teknologier til gavn for samfundet. BII brænder for at hjælpe forskere på et tidligt stadie af deres karriere og tilbyder en stærk ekspertviden inden for forretningsudvikling til forskere. Derfor er vi meget stolte over vores samarbejde om en fælles innovationspris.”

I alt vil der blive udvalgt tre forskningsideer til prisen, men kun én forsker modtager hovedprisen. Vinderen af hovedprisen får publiceret forskningen i Science magazine både på print og online og vil samtidig modtage 160.000 danske kroner ved en storslået prisuddelingsfest i København i 2022. De to andre prisvindere modtager hver 60.000 danske kroner og får deres forskning publiceret i Science magazine online. De tre forskere vil ydermere få mulighed for at blive introduceret til BII’s team for forretningsudvikling og høre mere om BII’s programmer, der hjælper forskere inden for life science med kapital, opbygning af netværk og adgang til laboratorier og kontorfaciliteter for at bringe forskning tættere på markedet. 

Fristen for at ansøge er 1. november 2021 og vinderen annonceres i april 2022. Science magazine vil udvælge vinderen af prisen.

Ansøgningsprocedurer kan findes på: www.bii.dk/scienceprize

Kontakter

Information om Bioinnovation Institute

Bioinnovation Institute
Bioinnovation Institute
Ole Maaløes vej 3, 3rd floor
2200 København N

https://bioinnovationinstitute.com/

Følg pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

Ferring Pharmaceuticals og BioInnovation Institute indgår samarbejde26.1.2021 00:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ferring Pharmaceuticals og start-up inkubatoren BioInnovation Institute har netop indgået et innovationssamarbejde. Ferring Pharmaceuticals er førende inden for reproduktiv medicin og kvinders sundhed med specialområder inden for gastroenterologi / mikrobiom og uro-onkologi. Ferring's mission er at udvikle behandlinger, der hjælper mennesker med at opbygge familier og leve et bedre liv. Virksomhedens ekspertise er nøglen til det nye samarbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum