Ishøj Kommune

Billy Cross og Mike Andersen besøger i fællesskab Kulturium Musikteater

Del
Det er sjældent, at man har mulighed for at opleve to legender på samme scene, på samme tid. Men det kan du den 19. februar kl. 20, når Mike Andersen og Billy Cross parkerer tourbussen ved Kulturium Musikteater.

Billy Cross og Mike Andersen mødte tilfældigt hinanden, da de begge var en del af 2020 succesen Chuck Berry Tribute sammen med Ester Brohus, Michelle Birkballe og Mek Pek. Tournéen med Chuck Berry blev startskuddet til et stærkt venskab, og et professionelt samarbejdet. Efterfølgende skrev de sammen sangen Finally Free, og siden har de skrevet og spillet sammen.

Nu har du mulighed for at opleve de to legender i Kulturium Musikteater. De spiller kun to koncerter på Sjælland, og den ene er altså i vores helt egen Ishøj. De kommer til at spiller deres egne sange, deres nye sange, samt udvalgte klassikere som de begge holder af.

Du kan stadig nå at sikre dig billetter til denne eksklusive aften, men billetsalget stadig støt fremad, så forvent ej, at der stadig er billetter til salg når nærmer os koncertdagen.

Find din billet på kulturium.dk

Kontakter

Kontaktperson: Mikkel Kofod 21 99 76 14 miksk@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum